Etusivu > Ajankohtaista > Ovenia-konserni osti Isännöitsijäpalvelu Nordlund Oy:n

Ovenia-konserni osti Isännöitsijäpalvelu Nordlund Oy:n

Hyvinkääläinen isännöintitoimisto Isännöitsijäpalvelu Nordlund Oy siirtyi torstaina 21.3. yrityskaupalla Ovenia Isännöinti Oy:n omistukseen.

Isännöitsijäpalvelu Nordlund Oy on toiminut Hyvinkäällä jo yli 30 vuotta. "Pitkän yrittäjäuran jatkoksi etsimme ammattitaitoista ja laadukasta isännöintipalvelumme ostajaehdokasta jatkamaan työtämme asiakaskuntamme parissa. Olemme vuosien mittaan saavuttaneet asiakkaidemme luottamuksen ja arvostuksen, ja toimintomme jatkajan tuli täyttää laatukriteerimme palvelun tasosta, monipuolisuudesta ja laadusta. Ovenia Isännöinti vakuutti meidät ja uskomme, että asiakkaamme tulevat huomaamaan yrityskaupan myötä edelleen parantuvat palvelut", kertoo Isännöitsijäpalvelu Nordlund Oy:n toimitusjohtaja ja yrittäjä Juhani Nordlund.

Ovenia Isännöinti Oy on yksi Suomen suurimmista isännöintipalveluita tuottavista yrityksistä. Ovenia Isännöinti Oy kuuluu kiinteistönjohto- ja isännöintipalveluja tarjoavaan valtakunnalliseen Ovenia-konserniin. Ovenia Isännöinnillä on paikallista toimintaa valtakunnallisesti yhteensä 21 eri paikkakunnalla.

Lähde: Ovenia

Julkaistu: 27.3.2013 16:51