Etusivu > Ajankohtaista > Ohje turvallisen ja terveellisen asumisen edistämisestä lisätty Jäsensivuille

Ohje turvallisen ja terveellisen asumisen edistämisestä lisätty Jäsensivuille

Isännöintiliiton verkkosivujen Jäsensivuille on lisätty Turvallisen ja terveellisen asumisen edistäminen Helsingin kaupungissa -ohje.

Ohjeen tarkoituksena on turvallisen ja terveellisen asumisen edistäminen tilanteissa, joissa asumisessa on havaittu riskejä. Ohje edistää asumisen turvallisuutta ja terveellisyyttä erityisesti Helsingin kaupungissa, mutta sen sisältämiä hyödyllisiä neuvoja on mahdollista soveltaa myös muissa kaupungeissa.

Ohjeessa on kerrottu selkeästi esimerkiksi, millaisissa tilanteissa otetaan ensisijaisesti yhteyttä pelastuslaitokseen, poliisiin, sosiaali- ja terveysviranomaiseen tai ympäristökeskukseen.

Ohjeen laatimiseen ovat osallistuneet Helsingin kaupungin hallintokeskus, pelastuslaitos, rakennusvalvontavirasto, sosiaali- ja terveysvirasto ja ympäristökeskus sekä Helsingin poliisilaitoksen, Kiinteistö Oy Helsingin Palveluasuntojen ja Isännöintiliiton edustajat.

Ohje löytyy Jäsensivuilta kohdasta Työkaluja isännöintiyritykselle/isännöitsijälle > Laki ja järjestys > Ohjeet ja mallit.

Julkaistu: 27.5.2013 15:28