Etusivu > Ajankohtaista > Isännöintipäivät kiinnostaa suurta yleisöä

Isännöintipäivät kiinnostaa suurta yleisöä

Vuosittain järjestettävä Isännöintipäivät on vakiinnuttanut asemansa isännöinti- ja kiinteistöalan tärkeänä koulutustapahtumana. Tapahtumalle on suuri kysyntä, sillä alan kiihtyvä kehitys lisää isännöitsijöiden tiedontarvetta.

Isännöintiala on merkittävän murroksen keskellä. Vanheneva rakennuskanta vaatii erikoisosaamista, uudet tietojärjestelmät tehostavat asiakaspalvelun prosesseja ja isännöitsijöiden eläköityminen avaa alaa nuorille ammattilaisille. Nämä ja monet muut kehityssuunnat lisäävät tarvetta koulutukselle.

- Ohjelma on suunniteltu monipuoliseksi, jotta jokainen löytää siitä itseään kiinnostavaa sisältöä. Aiempien tapahtumien palaute ja jäsentemme toiveet ovat ohjanneet tapahtuman sisällön suunnittelua, Isännöintiliiton kehityspäällikkö Heikki Kauranen kertoo.

Tulevaisuudessa pitkäaikaisista yhteistyökumppaneista tulee isännöinnille entistä tärkeämpiä. Isännöintipäivillä on mukana lähes 120 alan toimijaa, jotka tarjoavat palveluita isännöintiyrityksille.

Tänä vuonna Isännöintipäiville odotetaan ennätysyleisöä. Osallistujien tyytyväisyys tapahtumaan on perinteisesti ollut korkea. Vuoden 2012 osallistujista 96 % oli tyytyväisiä tapahtumaan kokonaisuutena.

Tutustu ohjelmaan ja kokoa mieleisesi seminaaripaketti inspiroivista puheenvuoroista: www.isannointipaivat.fi.

Ilmoittaudu nyt!

Lisätiedot

Hanna Kukkonen
Yhteyspäällikkö
Jäsenyydet ja yritysyhteistyö
Isännöintiliitto
Puh. 050 527 2119
PL 1370, 00101 HELSINKI
hanna.kukkonen@isannointiliitto.fi

Julkaistu: 21.8.2013 13:49