Etusivu > Ajankohtaista > Isännöitsijä 2013 -palkinto Henri Lievoselle Akaaseen

Tiedote 13.9.2013

Isännöitsijä 2013 -palkinto Henri Lievoselle Akaaseen

Akaalainen isännöitsijä Henri Lievonen on saanut Isännöintiliiton myöntämän Isännöitsijä 2013 -palkinnon. Lievonen palkittiin aktiivisesta toiminnastaan energiatehokkuuden parantamiseksi asiakastaloyhtiöissään.

Akaan Seudun OP-Kiinteistökeskuksessa työskentelevä Lievonen on perehtynyt erityisesti maalämpötekniikkaan. Tavoitteellinen johtaminen näkyy Lievosen toiminnassa energiatehokkaiden ja kustannustehokkaiden ratkaisujen tekemisessä. Hänen johdollaan jo 10 taloyhtiötä on siirtynyt edullisempiin energiamuotoihin, kuten maa- ja kaukolämpöön.

Lievosen päämääränä on, että osakkaiden omaisuuden arvo säilyy. - Tavoitteena on, että asumiskustannukset pysyvät aisoissa ja korjaukset tehdään suunnitelmallisesti, Lievonen kertoo. Hänen mukaansa öljylämmitys ei enää kannata, sillä ympäristöhaittojen lisäksi se on kallista.

Alun perin tekstiilialan diplomi-insinööriksi valmistunut Lievonen kiinnostui isännöinnistä aikuisiällä ja kouluttautui isännöintiyrityksen tekniseksi asiantuntijaksi. Vuodesta 2011 isännöitsijänä työskennellyt Lievonen pitää työn parhaana puolena monipuolisuutta ja haasteellisia projekteja. Isännöitsijänä omaa osaamistaan voi kehittää loputtomasti. Työyhteisön jäsenenä Lievonen saa kiitosta positiivisesta asenteestaan työntekoon, itsensä sekä koko isännöintialan kehittämiseen.

Isännöintiliitto haluaa palkita Lievosen rohkeasta, eteenpäin pyrkivästä otteesta energia-asioissa. - Isännöinti on avainroolissa energiankäytön tehostamisessa taloyhtiöissä. Viesti pitää viedä myös asukkaille käytännön elämään. Lievonen on tehnyt tärkeää työtä tulevaisuuden energiatehokkaiden ratkaisujen etsimisessä, sanoo Isännöintiliiton toimitusjohtaja Tero Heikkilä. Palkinto luovutettiin Isännöintipäivillä Finlandia-talossa 12.9.2013.

Fakta

  • 40-vuotias Henri Lievonen työskentelee isännöitsijänä Akaan Seudun OP-Kiinteistökeskuksessa
  • Valmistunut tekstiili- ja vaatetustekniikan diplomi-insinööriksi 2004 ja tekniseksi isännöitsijäksi 2011
  • Työskennellyt aiemmin myynnin ja teollisuustuotannon esimiestehtävissä.

Lisätiedot

Isännöintiliiton toimitusjohtaja Tero Heikkilä, puh. 0400 160 342

Isännöitsijä Henri Lievonen, puh. 040 684 9994

Isännöintiliitto jakaa tietoa isännöinnistä ja taloyhtiöasumisesta.

Isännöinti pitää huolta 2,7 miljoonan rivi- ja kerrostaloissa asuvan ihmisen kodista. Isännöintipalvelua tuottaa 700 isännöintiyritystä.

www.isannointiliitto.fi
www.kotitalolehti.fi
www.pihaparlamentti.fi

Julkaistu: 13.9.2013 07:13