Etusivu > Ajankohtaista > Isännöintiyritys 2013 -palkinto Isännöinti Kuvaja Ky:lle Hämeenlinnaan

Tiedote 13.9.2013

Isännöintiyritys 2013 -palkinto Isännöinti Kuvaja Ky:lle Hämeenlinnaan

Isännöintiliitto myönsi Isännöintiyritys 2013 -palkinnon hämeenlinnalaiselle Isännöinti Kuvaja Ky:lle. Yritystä kiitetään erityisesti laadukkaasta asiakaspalvelusta ja joustavuudesta.

Isännöinti Kuvaja Ky:n toimintaperiaatteena on, että asiakkaita palvellaan heti, hyvin ja iloisesti.- Laadukkaalla palvelulla haluamme nostaa isännöinnin arvostusta. Jo rekrytoinnin aikana varmistamme, että henkilö sopii porukkaamme ja pystyy sitoutumaan toimintaperiaatteisiimme, yrityksen perustaja, luova johtaja Seppo Kuvaja kertoo.

Kuvaja sanoo olevansa yrityksen visionääri, joka keskittyy tulevaisuuden hahmottamiseen ja suunnitteluun. Yritys pyrkii pitkäjänteiseen ja suunnitelmalliseen kasvuun Hämeenlinnan alueella. Liian nopeaa kasvua halutaan kuitenkin välttää. Kuvajan mukaan keskikokoisen yrityksen valtti on joustavuus. - Voimme muuttaa suuntaa vaikka tänään jos huomaamme, että jokin toimintatapa ei toimi, Kuvaja toteaa. Lisäksi hän muistuttaa, että taloyhtiöitä on helpompi johtaa, kun tuntee taloyhtiön asiat henkilökohtaisesti. Tätä Kuvajan mielestä on laadukas ja asiakaslähtöinen isännöintipalvelu.

Kuvaja kannustaa yrityksen työntekijöitä jatkuvaan ammattitaidon kehittämiseen. Pyrkimyksenä on, että työntekijä osallistuu kaikkiin toimenkuvansa kannalta merkityksellisiin koulutuksiin. Suoritetuista tutkinnoista maksetaan työntekijöille bonuspalkkio.

Isännöinti Kuvaja Ky:n asiakkaat ovat tyytyväisiä isännöintiin, mistä osoituksena ovat pitkäaikaiset asiakassuhteet. - Hyvä asiakaspalvelu on laadukkaan isännöinnin ydin. Isännöintiyritys menestyy, kun asiakkaat ovat tyytyväisiä, Isännöintiliiton toimitusjohtaja Tero Heikkilä toteaa. Palkinto luovutettiin Isännöintipäivillä Finlandia-talossa 12.9.2013.

Fakta

  • Isännöinti Kuvaja Ky on Seppo Kuvajan vuonna 1996 perustama yritys
  • Työllistää 12 henkilöä
  • Isännöinnissä 120 asiakastaloyhtiötä
  • Toimii Hämeenlinnan ja ympäristökuntien alueella

Lisätiedot

Isännöintiliiton toimitusjohtaja Tero Heikkilä, puh. 0400 160 342

Isännöinti Kuvaja Ky:n luoja johtaja, Seppo Kuvaja, puh. 0400 731 781

Isännöintiliitto jakaa tietoa isännöinnistä ja taloyhtiöasumisesta.

Isännöinti pitää huolta 2,7 miljoonan rivi- ja kerrostaloissa asuvan ihmisen kodista. Isännöintipalvelua tuottaa 700 isännöintiyritystä.

www.isannointiliitto.fi
www.kotitalolehti.fi
www.pihaparlamentti.fi

Julkaistu: 13.9.2013 07:29