Etusivu > Ajankohtaista > Isännöitsijä 2013 -palkinto Kaija Niemelle Vantaalle

Tiedote 13.9.2013

Isännöitsijä 2013 -palkinto Kaija Niemelle Vantaalle

Isännöintiliitto palkitsi vantaalaisen isännöitsijä ja toimitusjohtaja Kaija Niemen Isännöitsijä 2013 -palkinnolla. Niemi on pitkän isännöintiuransa aikana osoittanut tavoitteellista johtamista, rautaista ammattitaitoa ja asiakasystävällisyyttä.

Hakunilan Huolto Oy:n toimitusjohtajana toimivalla Niemellä on pitkä työkokemus isännöinnistä ja kiinteistöalan asiantuntijatehtävistä. Asiakkaat arvostavat hänen laajaa asiantuntemustaan ja tehokkuuttaan. Niemellä on tapana kertoa asiat suoraan ja pysyä sovitussa. - Kun tekee minkä lupaa, luottamus asukkaan ja isännöitsijän välillä säilyy, Niemi toteaa.

Tavoitteellinen johtaminen merkitsee Niemelle jatkuvaa kehitystä sekä omassa osaamisessa että yrityksen toimintatavoissa. Niemi pitää tärkeänä, että myös taloyhtiön hallituksen jäsenet pitävät yllä omaa osaamistaan. Hän kannustaa taloyhtiöiden hallituksia jatkuvaan uudistumiseen. - Olen korostanut, että hallituksen pitää tuntea oma vastuunsa. Yrityksemme onkin järjestänyt hallituksille koulutuksia. Olemme saaneet koulutuksista erittäin positiivista palautetta, Niemi kertoo.

Niemi on toiminut Vantaan Isännöintiyhdistys ry:n puheenjohtajana vuodesta 2008. - Niemi on ollut näkyvä persoona isännöintialan kehittämisessä. Tästä innostuneesta työstä isännöintialan hyväksi haluamme hänet palkita, Isännöintiliiton toimitusjohtaja Tero Heikkilä sanoo. Palkinto luovutettiin Niemelle Isännöintipäivillä Finlandia-talossa 12.9.2013.

Fakta

  • 48-vuotias Kaija Niemi toimii Hakunilan Huolto Oy:n toimitusjohtajana
  • Työskennellyt päätoimisena isännöitsijänä vuodesta 1995
  • Vantaan Isännöitsijäyhdistys ry:n puheenjohtajana vuodesta 2008

Lisätiedot

Isännöintiliiton toimitusjohtaja Tero Heikkilä, puh. 0400 160 342

Toimitusjohtaja Kaija Niemi, Hakunilan Huolto Oy, puh. 0207 792 301

Isännöintiliitto jakaa tietoa isännöinnistä ja taloyhtiöasumisesta.

Isännöinti pitää huolta 2,7 miljoonan rivi- ja kerrostaloissa asuvan ihmisen kodista. Isännöintipalvelua tuottaa 700 isännöintiyritystä.

www.isannointiliitto.fi
www.kotitalolehti.fi
www.pihaparlamentti.fi

Julkaistu: 13.9.2013 07:20