Etusivu > Ajankohtaista > Isännöintiyritys 2013 -palkinto Verkkoisännöinti.fi Oy:lle Helsinkiin

Tiedote 13.9.2013

Isännöintiyritys 2013 -palkinto Verkkoisännöinti.fi Oy:lle Helsinkiin

Helsinkiläinen Verkkoisännöinti.fi Oy palkittiin Isännöintiliiton Isännöintiyritys 2013 -palkinnolla. Innovatiivinen ja rohkea yritys on ennakkoluulottomasti kehittänyt omaa toimintaansa sekä koko isännöintialaa. Palkinnon vastaanotti yrityksen 26-vuotias toimitusjohtaja Timo Metsälä.

Verkkoisännöinti.fi Oy on hankkinut vahvalla osaamisellaan merkittävän jalansijan pääkaupunkiseudulla 7 toimintavuotensa aikana. Yrityksen kasvu on ollut huikeaa, ja se näyttää pysyvän nousujohteisena tänäkin vuonna. Liikevaihto on 32-kertaistunut perustamisvuodesta 2007. - Verkkoisännöinti.fi poikkeaa muista alan yrityksistä. Nuoret ja innovatiiviset yrittäjät ovat rohkeasti palkanneet nuoria isännöintialan ammattilaisia, Isännöintiliiton toimitusjohtaja Tero Heikkilä kertoo.

Yrityksen menestys perustuu nykyaikaisiin toimintatapoihin, ammattitaitoiseen verkkoviestinnän hyödyntämiseen, suunnitelmallisuuteen sekä korkeaan asiakastyytyväisyyteen. Metsälän mukaan verkko luo isännöintipalveluun läpinäkyvyyttä. Yritys on muun muassa laatinut asiakaspalvelu- ja toiminnanohjausjärjestelmän, Verkkoisännöitsijä-palvelu VIP:n. Sen ansiosta taloyhtiöiden omilla verkkosivuilla on jatkuvasti ajantasaista, asukasta palvelevaa tietoa. Esimerkiksi hallitus voi sieltä tarkastaa taloyhtiön tulevat laskut. - Tarkoitus on tehdä asunnon omistamisesta helppoa, Metsälä toteaa.

Isännöintiyrityksen vastuulla on, että asumiskustannukset ovat ennakoitavia ja korjaukset suunnitelmallisia. Verkkoisännöinti.fi Oy johtaa isännöimiään taloyhtiöitä järjestelmällisesti, sillä toimenpiteet on kirjattu yrityksen vuosikelloon. - Emme juokse sammuttamassa tulipaloja, vaan suunnittelemme toimintaamme eteenpäin. Tällä hetkellä valmistaudumme vuoden 2014 korjaushankkeiden käynnistämiseen, Metsälä kertoo.

Vuoden 2013 palkintojen teemana oli tavoitteellinen johtaminen. Palkittavilta odotettiin tarmoa, rohkeutta ja uudenlaista otetta asioihin. - Asiantunteva isännöintiyritys tarttuu rohkeasti alan kehityshaasteisiin. Verkkoisännöinti.fi on osoittanut esimerkillistä tahtoa uudistaa alaa, Heikkilä sanoo. Palkinto luovutettiin Isännöintipäivillä Finlandia-talolla 12.9.2013.

Fakta

  • Verkkoisännöinti.fi Oy on Timo Metsälän vuonna 2007 perustama yritys
  • 30 työntekijää, työntekijöiden keski-ikä 39 vuotta
  • Vuonna 2012 liikevaihto 2,02 miljoonaa euroa.
  • Yrityksellä on kolme toimipistettä pääkaupunkiseudulla, Etu-Töölössä, Pasilassa ja Tikkurilassa.

Lisätiedot

Isännöintiliiton toimitusjohtaja Tero Heikkilä, puh. 0400 160 342

Verkkoisännöinti.fi Oy:n toimitusjohtaja Timo Metsälä, puh. 044 051 2867

Isännöintiliitto jakaa tietoa isännöinnistä ja taloyhtiöasumisesta.

Isännöinti pitää huolta 2,7 miljoonan rivi- ja kerrostaloissa asuvan ihmisen kodista. Isännöintipalvelua tuottaa 700 isännöintiyritystä.

www.isannointiliitto.fi
www.kotitalolehti.fi
www.pihaparlamentti.fi

Julkaistu: 13.9.2013 07:30