Etusivu > Ajankohtaista > Isännöintipäivät käyntiin Finlandia-talolla

Isännöintipäivät käyntiin Finlandia-talolla

Isännöintialan vuoden tärkein tapahtuma, Isännöintipäivät, on käynnistynyt Finlandia-talolla. Kaksipäiväisessä tapahtumassa syvennetään osaamista ja verkostoidutaan sekä kollegoiden että alan johtavien palveluntarjoajien kanssa.

Isännöintiliiton toimitusjohtaja Tero Heikkilä korosti avauspuheessaan, että huolehtimalla taloyhtiöstä hyvin isännöinti vaikuttaa ratkaisevasti asumisen kustannuksiin. Heikkilä totesi myös, että yhteiskunnan muutokset ovat isännöintiyrityksille mahdollisuus. - Nyt isännöintiyritysten kannattaa hyödyntää kasvava kiinnostus energia-asioita kohtaan ja tarjota asiakkaille sopivia palveluita, hän sanoi.

Isännöintiyritysten suurin haaste on puolestaan saada asiakkaat tuntemaan, että heidän asiansa ovat turvallisissa käsissä ja hyvässä hoidossa. Tänä vuonna Isännöintipäivillä keskitytäänkin asumisen todellisuuteen ja konfliktitilanteiden ratkaisuun.

Torstaina ohjelmassa on runsaasti mielenkiintoisia asiantuntijapuheenvuoroja. Luennoilla paneudutaan muun muassa taloyhtiön talouden johtamiseen, asuntokaupan vastuisiin, paloturvallisuuden haasteisiin ja isännöintiyrityksen myyntityön kehittämiseen. Tiivis päivä huipentuu kansanedustaja Pekka Haaviston puheenvuoroon "Konfliktien ratkaisu ja sovittelu."

Julkaistu: 12.9.2013 10:12