Etusivu > Ajankohtaista > Rakennustietosäätiö jakaa stipendejä lopputöiden tekemiseen

Rakennustietosäätiö jakaa stipendejä lopputöiden tekemiseen

Rakennustietosäätiö RTS jakaa kaksi stipendiä rakennus- ja kiinteistöalan diplomitöiden tai amk-opinnäytetöiden tekemiseen. Stipendin arvo on 8000 euroa.

Monialainen ja poikkitieteellinen lähestymistapa katsotaan eduksi, mutta töiden pitää sisällöllisesti liittyä läheisesti rakennus- ja kiinteistöalan tietopalveluun ja kehittää jotain siihen liittyvää. Aihepiiristä pidetään esittely Rakennustietosäätiössä torstaina 31.10 klo 14-15. Tilaisuuteen pitää ilmoittautua etukäteen 28.10 mennessä osoitteeseen merja.laitinen@rakennustieto.fi.

Stipendiä haetaan vapaamuotoisella Rakennustietosäätiön hallitukselle osoitetulla hakemuksella. Hakemuksen liitteenä tulee olla työsuunnitelma, josta ilmenee vähintään työn tehtäväalue, tarkoitus ja tavoitteet, työn aikataulu, tutkimuskysymykset ja olettamukset sekä työssä käytettävät menetelmät. Lisäksi hakemuksessa tulee olla työn ohjaajan suositus.

Hakemus toimitetaan Rakennustietosäätiöön sähköpostilla (merja.laitinen@rakennustieto.fi) tai postitse osoitteeseen Rakennustietosäätiö RTS, PL 1004, 00101 Helsinki. Hakuaika päättyy 18.11.2013.

Lähde: Rakennustietosäätiö RTS

Julkaistu: 30.9.2013 09:25