Etusivu > Ajankohtaista > Verkkoisännöinti.fi:stä auditoitu EcoStart-yritys

Verkkoisännöinti.fi:stä auditoitu EcoStart-yritys

Verkkoisännöinti.fi Oy on Suomen ensimmäinen EcoStart-ympäristöjärjestelmää noudattava isännöintiyritys, jonka toiminta on auditoitu. Yrityksessä muun muassa toteutetaan edistyksellisellä tavalla paperittoman toimiston käytäntöjä.

EcoStart-auditoinnin mukaan yritys on määrätietoisesti toteuttanut laatimaansa ympäristöohjelmaa, ottanut käytäntöön uusia käytäntöjä ja vienyt tavoitteita systemaattisesti taloyhtiöiden kokouksissa esiteltäväksi. Lisäksi yritys on tuottanut uutta tiedotusaineistoa ekoasioista ja kouluttanut koko henkilöstönsä asiaa edistämään. Auditoinnissa myös todetaan, että Verkkoisännöinti.fi on hyvin perehtynyt ympäristölainsäädännön muutoksiin muun muassa jätehuollon ja energiatehokkuuden osalta.

Ota EcoStart käyttöön omassa yrityksessäsi

EcoStart on pk-yrityksille suunnattu kevennetty ympäristöjärjestelmä. Isännöintiliitto ja Insinööritoimisto Rejlers ovat kehittäneet erityisesti isännöintiyrityksille sovelletun EcoStart-järjestelmän. EcoStart-ympäristöjärjestelmän käyttöönottoon on tarjolla jopa 50 prosentin tuki ELY-keskuksilta.

- Jos isännöintiyritys haluaa oman EcoStart-ympäristöjärjestelmän, on syytä toimia nopeasti. Näillä näkymin ELY-keskukset jakavat vielä tämän vuoden loppuun määrärahoja EcoStart-konsultointipalvelun tilaamiselle, Isännöintiliiton kehityspäällikkö Heikki Kauranen sanoo.

Kysy lisää alueesi ELY-keskuksesta:

ELY-keskusten yhteyshenkilöt

Lue lisää EcoStart-ympäristöjärjestelmästä

Julkaistu: 9.10.2013 09:05