Etusivu > Ajankohtaista > Varaa vuoden 2014 tärkeimmät koulutuspäivät kalenteriisi

Varaa vuoden 2014 tärkeimmät koulutuspäivät kalenteriisi

Hyvä pohjakoulutus ja jatkuva kouluttautuminen ovat tärkeitä isännöitsijälle. Isännöintiliiton koulutuksissa syvennät ammattitaitoasi, verkostoidut kollegojen kanssa ja saat tietoa muun muassa ajankohtaisista lakiasioista.

Varaa jo nyt vuoden 2014 tärkeimmät koulutuspäivät kalenteriisi.

Laki ja järjestys -ajankohtaiskoulutus m/s Silja Serenadella 5.-7.6.2014

Isännöinnin keskeisiin juridisiin kysymyksiin pureutuva ajankohtaiskoulutus saa vuosi toisensa jälkeen kävijöiltä erinomaista palautetta. Toimivat järjestelyt, kiireetön tunnelma ja hyödyllinen asiasisältö nousevat kävijöiden suurimmiksi syiksi osallistua tapahtumaan.

Katso tunnelmia aiemmilta vuosilta

Isännöintipäivät Finlandia-talolla 4.-5.9.2014

Isännöintipäivät on isännöintialan vuoden ykköstapahtuma, joka kokoaa yhteen alan asiantuntijat, ammattilaiset ja edelläkävijät. Vuonna 2013 Isännöintipäivillä oli ennätysmäärä osallistujia.

"Kyseessä olivat osaltani ensimmäiset Isännöintipäivät ja mielestäni tapahtuma oli erittäin onnistunut. Järjestelyt toimivat hyvin ja luennot olivat todella mielenkiintoisia ja niissä oli vuorovaikutteisuutta. Tilaisuudessa oli yhdistetty onnistuneesti asiaa ja viihdettä. Sain luennoilta hyviä neuvoja ja ideoita myös omaan työhöni." - kävijän palaute 2013

Katso tunnelmia aiemmilta vuosilta

Julkaistu: 17.10.2013 09:17