Etusivu > Ajankohtaista > Valtion elvytysraha taloyhtiöiden remontteihin - osallistu seminaariin

Valtion elvytysraha taloyhtiöiden remontteihin - osallistu seminaariin

SKH-Isännöinti, Lexia Asianajotoimisto ja Kiinteistöalan Kustannus järjestävät korjausrakentamisen haasteisiin paneutuvan seminaarin Helsingissä 5.11. klo 9.30. Seminaarissa käsitellään korjausrakentamisen haasteita ja valtion elvytysrahan hyödyntämisen mahdollisuuksia taloyhtiöissä.

Aamupäivän aikana paneudutaan siihen, mitä taloyhtiöiltä ja taloyhtiön hallituksilta vaaditaan korjausrakentamisessa ja miten taloyhtiö voi parhaiten hyödyntää ARAn myöntämää korjausrakentamisen käynnistysavustusta. Tilaisuudessa on paikalla muun muassa ARAn rakennuttamisjohtaja Martti Polvinen. Lisäksi SKH-Isännöinti esittelee tilaisuudessa uusimmat tilastot toteutuneista putkiremonteista. Samalla selviää, miten korjausavustukset ovat vaikuttaneet putkiremonttien hintakehitykseen.

Hallitus varasi syksyn 2013 budjettiesityksessään 115 miljoonaa euroa käynnistysavustuksia rakennuskannan perusparantamiseen. Elvytysraha voi parhaassa tapauksessa säästää 10 prosenttia taloyhtiön kuluista, mutta sen käyttöön liittyy myös haasteita. Mikäli korjauspäätöksiä tehdään hätiköidysti nopeiden säästöjen toivossa ja hyvä hallintotapa unohtaen, syntyy helposti huonoa kilpailutusta, huonoa projektinhallintaa ja ylitettyjä budjetteja.

Seminaari järjestetään koulutustila Anna Kalevan 5. kerroksessa (Annankatu 24, Helsinki). Osallistuminen on maksutonta. Ilmoittautumiset sähköpostitse anton.schuller@lexia.fi viimeistään perjantaina 1.11.

Tutustu tilaisuuden ohjelmaan (pdf)

Julkaistu: 30.10.2013 15:22