Etusivu > Ajankohtaista > Isännöintiliitto: Isännöinti on vaativaa tiimityötä

Tiedote 31.10.2013

Isännöintiliitto: Isännöinti on vaativaa tiimityötä

Isännöitsijöistä tulee lähiaikoina pulaa. Ammattiin ei ole tunkua, koska mielikuva isännöinnistä ei vastaa totuutta. - Ammatti on äärimmäisen vaativa, ja isännöinnillä on suuri merkitys monen suomalaisen arkeen, Isännöintiliiton toimitusjohtaja Tero Heikkilä sanoo.

Tulevaisuudessa isännöinti on yhä kokonaisvaltaisempaa. - Isännöintiyritys ottaa selkeän vastuun taloyhtiön asioiden hoidosta. Isännöinti tulee johtamaan taloyhtiötä omistajien yhdessä määrittelemien tavoitteiden mukaisesti, Heikkilä sanoo.

Isännöintipalveluiden kehittämisen lähtökohdaksi tulee ottaa asukkaiden ja osakkaiden tarpeiden kuunteleminen. Toisaalta hyvä palvelu on myös osattava ostaa. - Isännöintiyritysten on kuunneltava palautetta herkällä korvalla ja pyrittävä kehittämään entistä asiakaslähtöisempiä ratkaisuja, Heikkilä sanoo.

Patentti- ja rekisterihallitus valmistelee muutosta, jolla isännöintiyritys voidaan rekisteröidä taloyhtiön isännöitsijäksi. Muutoksen ansiosta isännöinti ei enää henkilöidy, jolloin isännöintipalvelun kattavuus tulee paremmin esiin myös asiakkaille. - Muutos auttaa isännöintiyritysten asiakkaita ymmärtämään, että hankkiessaan isännöintipalvelua he ostavat tiimityötä, Heikkilä sanoo.

Lisätiedot

Isännöintiliitto, toimitusjohtaja Tero Heikkilä, p. 040 016 0342

Yhteinen tavoite taloyhtiön kehittämiseen - Näin laadimme strategian -esite

Hyvä isännöinti kannattaa.

www.isannointiliitto.fi
www.kotitalolehti.fi
www.pihaparlamentti.fi

Julkaistu: 31.10.2013 10:11