Etusivu > Ajankohtaista > Isännöintiliitto hakee HR- ja koulutuskoordinaattoria

Isännöintiliitto hakee HR- ja koulutuskoordinaattoria

Isännöintiliitto hakee HR- ja koulutuskoordinaattoria vastamaan Isännöintiliiton tapahtumien ja koulutusten järjestelyistä. Koordinaattori työskentelee kehityspäällikkömme työparina ja tekee tiivistä yhteistyötä Isännöintiliiton viestinnän ja markkinoinnin kanssa.

Tehtävään kuuluu Isännöintiliiton vuosittaisten asiantuntijatapahtumien kuten Isännöintipäivien sekä Laki ja järjestys -seminaarien ideointi sekä käytännön järjestelyt. Lisäksi HR- ja koulutuskoordinaattori on mukana isännöintiyritysten johdolle suunnattujen koulutusten kehittämisessä ja järjestelyissä.

Hakijalta toivotaan aiempaa kokemusta koordinointitehtävistä sekä uusien palveluiden kehittämisestä ja kykyä hallita useampia asioita samanaikaisesti. Hakijan tausta voi olla esimerkiksi koulutusorganisaatiosta, henkilöstöhallinnosta tai henkilöstöpalveluista. Kokemusta isännöintialasta tai yhteistyöstä isännöintialan kanssa arvostetaan.

Hakemuksesi on tervetullut! Hakuaika tehtävään päättyy 29.11.2013. Hakulomakkeen löydät täältä.

Lisätietoa tehtävästä antaa pe 15.11. klo 9-11 ja ke 20.11. klo 12-14 Heikki Kauranen, kehityspäällikkö, p. 0400 805 421.

Rekrytointiprosessista vastaa Virva Suikkanen, rekrytointipäällikkö/Kokoma Oy, p. 050 368 8757, virva.suikkanen@kokoma.fi.

Julkaistu: 13.11.2013 16:08