Etusivu > Ajankohtaista > Isännöintiliitto: Hallitus, älä tyydy huonoon isännöintiin

Tiedote 20.11.2013

Isännöintiliitto: Hallitus, älä tyydy huonoon isännöintiin

Taloyhtiön hallituksen ei pidä tyytyä huonoon isännöintipalveluun. - Fiksu hallitus valitsee isännöinnin huolella. Ongelmatilanteissa hallituksen kannattaa pyrkiä hakemaan ensin ratkaisua nykyisen isännöintiyrityksen kanssa, Isännöintiliiton toimitusjohtaja Tero Heikkilä sanoo.

Jos yhteistä säveltä ei löydy, taloyhtiön hallituksen on alettava vertailla erilaisia palveluja tarjoavia
isännöintiyrityksiä. - Hankintaprosessiin on varattava riittävästi aikaa, jotta se saadaan vietyä läpi huolellisesti. Näin hallitus pääsee helpolla jatkossa, Heikkilä korostaa.

Isännöintiyritysten tarjoamat palvelut ja niiden hinnoittelu ovat keskenään erilaisia, eivätkä tarjoukset ole koskaan suoraan vertailukelpoisia. - Isännöintiyritys määrittelee aina itse, mitä isännöintipalveluun kuuluu, jotta se voi tuottaa palveluja kustannustehokkaasti, Heikkilä sanoo.

Saatujen tarjousten käsittely on prosessin keskeisin vaihe, ja tarjouksiin on syytä perehtyä perusteellisesti. - Tärkeintä on, että taloyhtiön hallitus on saamaansa isännöintipalveluun tyytyväinen. Tavoitteena on, että oikeasta ja toimivasta isännöintipalvelusta maksetaan sille kuuluva hinta, Heikkilä painottaa.

Lisätiedot

Isännöintiliitto, toimitusjohtaja Tero Heikkilä, p. 040 016 0342, @teroheikkila

Isännöintiliitto on laatinut taloyhtiön hallitusten avuksi Isännöintipalvelun hankinta -ohjeen. Isännöintiyrityksiä kannattaa hakea hakupalvelun avulla: www.isannointiliitto.fi/hallitukselle/haeisannointia.

Hyvä isännöinti kannattaa.

www.isannointiliitto.fi
www.kotitalolehti.fi
www.pihaparlamentti.fi

Julkaistu: 20.11.2013 09:58