Etusivu > Ajankohtaista > Isännöintiliitto: Asuntokaupassa taloyhtiön kunto asunnon kuntoa tärkeämpää

Tiedote 20.12.2013

Isännöintiliitto: Asuntokaupassa taloyhtiön kunto asunnon kuntoa tärkeämpää

Asuntokauppa on murroksessa: kauppa käy yhä huonommin, myyntiajat ovat pitkät eikä hintojen kehityssuunnasta ole varmaa tietoa. - Nykyisessä taloustilanteessa asuntokaupan avainasioiksi nousevat kiinteistön kunto ja varallisuus sekä hyvä isännöinti, Isännöintiliiton toimitusjohtaja Tero Heikkilä sanoo.

Asuntoa ostettaessa ei kannata tuijottaa vain myytävän asunnon kuntoa, sillä asunnon pystyy halutessaan remontoimaan. - Taloyhtiön kunto on aina asunnon kuntoa tärkeämpää, Heikkilä painottaa.

Asunnonostajan kannattaakin tutustua huolella taloyhtiön korjaushistoriaan ja tuleviin remonttitarpeisiin. - Selvitä taloyhtiön varallisuustilanne. Jos taloyhtiö omistaa esimerkiksi asuntoja tai liiketiloja, alentaa se usein asumiskustannuksia, Heikkilä vinkkaa.

Hyvin hoidetulla taloyhtiöllä on tulevaisuutta varten strategia, joka muodostaa suuntaviivat päätöksille ja auttaa isännöintiä johtamistyössä. - Huolehtimalla taloyhtiöstä hyvin isännöinti vaikuttaa ratkaisevasti asumisen kustannuksiin, Heikkilä sanoo.

Lisätiedot

Isännöintiliitto, toimitusjohtaja Tero Heikkilä, p. 040 016 0342, @teroheikkila

Hyvä isännöinti kannattaa.

www.isannointiliitto.fi
www.kotitalolehti.fi
www.pihaparlamentti.fi

Julkaistu: 20.12.2013 08:47