Etusivu > Ajankohtaista > Energiankulutus kuriin viestinnällä

Tiedote 26.3.2014

Isännöintiliitto
Vantaan Energia Oy
Vantaan Isännöitsijäyhdistys ry

Energiankulutus kuriin viestinnällä

Taloyhtiöissä kulutetaan 10 % kaikesta Suomessa käytettävästä energiasta. - Tehokkain keino lämmityskustannusten suitsimiseen on viestiä asukkaille ymmärrettävästi energia-asioista. Siksi päätimme hankkia asiakkaillemme Isännöintiliiton selkeän Energia ja koti -oppaan, lämpöpalvelupäällikkö Lassi Kortelainen Vantaan Energia Oy:stä sanoo.

Isännöintiliitto, Vantaan Energia Oy ja Vantaan Isännöitsijäyhdistys ry toteuttavat yhteistyössä merkittävän viestintähankkeen. Kevään aikana vantaalaisiin kaukolämmitettyihin taloyhtiöihin tullaan jakamaan 11 000 kpl Isännöintiliiton julkaisemaa Energia ja koti -opasta. Vantaalaiset isännöintiyritykset ja isännöitsijät jakavat oppaat kaikille asiakastaloyhtiöidensä hallituksille sekä yhtiökokouksiin osallistuville osakkaille.

Vain 20 % suomalaisista kokee tuntevansa hyvin energian viisaaseen käyttämiseen liittyviä asioita. Yli 90 % pitää tärkeänä, että asukkaille jaettaisiin asiasta lisätietoa. - Asukkaat voivat säästää selvää rahaa, kun käyttävät energiaa järkevästi arjessaan. Energia ja koti -oppaassa annetaan konkreettisia vinkkejä siihen, kuinka pienillä teoilla voi vaikuttaa sekä taloyhtiön hoitovastikkeeseen että oman kodin sähkölaskuun, Isännöintiliiton kehityspäällikkö Heikki Kauranen sanoo.

Hae lisätietoa:

Isännöintiliitto, kehityspäällikkö Heikki Kauranen, p. 040 080 5421
Isännöintiliiton Energia ja koti -opas: www.isannointiliitto.fi/oppaat

Hyvä isännöinti kannattaa.
www.isannointiliitto.fi
www.kotitalolehti.fi
www.pihaparlamentti.fi

Vantaan Energia Oy, lämpöpalvelupäällikkö Lassi Kortelainen, p. 050 380 6548

Energiaa elämään.
www.vantaanenergia.fi

Vantaan Isännöitsijäyhdistys ry, puheenjohtaja Kaija Niemi, p. 020 779 2301

Julkaistu: 26.3.2014 08:47