Etusivu > Ajankohtaista > Energia puhuttaa yhtiökokouksissa

Tiedote 14.4.2014

Pirkanmaan Isännöitsijät ry
Tampereen Sähkölaitos -yhtiöt
Isännöintiliitto

Energia puhuttaa yhtiökokouksissa

Kevät on taloyhtiöiden yhtiökokousten sesonkiaikaa. Kokouksessa vahvistetaan budjetti, jossa suurin yksittäinen kuluerä on useimmiten energia. Energiaan kuluu tavallisesti noin kolmannes taloyhtiön hoitomenoista. - Tehokkain ja halvin keino vähentää turhaa energiankulutusta on kertoa asukkaille ymmärrettävästi energia-asioista, Isännöintiliiton kehityspäällikkö Heikki Kauranen sanoo.

Yli kolmannes taloyhtiön hoitokuluista muodostuu lämmityksestä, vedestä ja sähköstä. 60-neliöisessä kerrostaloasunnossa asuva maksaa asumisen energiasta keskimäärin runsaat 1 500 euroa vuodessa. - Asukas voi säästää selvää rahaa, kun käyttää energiaa järkevästi. Isännöintiliiton Energia ja koti -oppaassa annetaan konkreettisia vinkkejä siihen, kuinka pienillä teoilla voi vaikuttaa sekä taloyhtiön hoitovastikkeeseen että oman kodin sähkölaskuun, Tampereen Kaukolämpö Oy:n myyntipäällikkö Pasi Muurinen sanoo.

lsännöinnin tehtävä on rohkaista ja neuvoa asukkaita käyttämään energiaa oikein. - Viestimällä energia-asioista asukkaille isännöinti voi vaikuttaa asumisen kustannuksiin, Pirkanmaan Isännöitsijät ry:n puheenjohtaja Ilkka Saarinen toteaa.

Energiaviestinnän yhteistyöhanke

Pirkanmaan Isännöitsijät ry:n, Tampereen Sähkölaitos -yhtiöiden ja Isännöintiliiton yhteistyöhankkeessa jaetaan kevään aikana Tampereen alueen kaukolämmitettyihin taloyhtiöihin 10 000 kpl Isännöintiliiton julkaisemaa Energia ja koti -opasta. Tampereen seudun isännöintiyritykset ja isännöitsijät jakavat oppaat asiakastaloyhtiöidensä hallitusten jäsenille.

Hae lisätietoa:

Isännöintiliitto, kehityspäällikkö Heikki Kauranen, p. 040 080 5421
Isännöintiliiton julkaisema Energia ja koti -opas

Hyvä isännöinti kannattaa.
www.isannointiliitto.fi
www.kotitalolehti.fi
www.pihaparlamentti.fi

Tampereen Kaukolämpö Oy, myyntipäällikkö Pasi Muurinen, p. 040 732 2970

Vihreitä askeleita asiakasläheisesti.
www.sahkolaitos.fi

Pirkanmaan Isännöitsijät ry, puheenjohtaja Ilkka Saarinen, p. (03) 3390 0101

Julkaistu: 14.4.2014 09:04