Etusivu > Ajankohtaista > Taloyhtiön energiankulutus aisoihin selkeällä viestinnällä

Tiedote 14.4.2014

Pirkanmaan Isännöitsijät ry
Tampereen Sähkölaitos -yhtiöt
Isännöintiliitto

Taloyhtiön energiankulutus aisoihin selkeällä viestinnällä

Taloyhtiön hoitomenoista noin kolmannes kuluu energiaan. - Toimivaksi todettu keino suitsia energiakustannuksia on viestiä tavoista, joilla taloyhtiön asukkaat voivat vaikuttaa kotitalonsa lämmön-, sähkön- ja vedenkulutukseen. Siksi päätimme hankkia asiakkaillemme Isännöintiliiton havainnollisen Energia ja koti -oppaan, Tampereen Kaukolämpö Oy:n myyntipäällikkö Pasi Muurinen sanoo.

Pirkanmaan Isännöitsijät ry, Tampereen Sähkölaitos -yhtiöt ja Isännöintiliitto toteuttavat yhteistyössä merkittävän viestintähankkeen. Kevään aikana Tampereen seudun kaukolämmitettyihin taloyhtiöihin tullaan jakamaan 10 000 kpl Isännöintiliiton julkaisemaa Energia ja koti -opasta. Tampereen alueen isännöintiyritykset ja isännöitsijät jakavat oppaat asiakastaloyhtiöidensä hallitusten jäsenille. - Opas kertoo selkokielellä keskeisimmät säästön paikat, joihin taloyhtiön asukas voi itse helposti vaikuttaa, Muurinen toteaa.

Tutkimusten mukaan vain 20 % suomalaisista kokee tuntevansa hyvin asiat, joilla voi vaikuttaa oman asumisen energiankäyttöön. Yli 90 % pitää tärkeänä, että asukkaille jaettaisiin asiasta lisätietoa. - Asukkaat voivat säästää selvää rahaa, kun käyttävät energiaa järkevästi arjessaan. Energia ja koti -oppaassa annetaan konkreettisia vinkkejä siihen, kuinka pienillä teoilla voi vaikuttaa sekä taloyhtiön hoitovastikkeeseen että oman kodin sähkölaskuun, Isännöintiliiton kehityspäällikkö Heikki Kauranen sanoo.

Hae lisätietoa:

Isännöintiliitto, kehityspäällikkö Heikki Kauranen, p. 040 080 5421
Isännöintiliiton julkaisema Energia ja koti -opas

Hyvä isännöinti kannattaa.
www.isannointiliitto.fi
www.kotitalolehti.fi
www.pihaparlamentti.fi

Tampereen Kaukolämpö Oy, myyntipäällikkö Pasi Muurinen, p. 040 732 2970

Vihreitä askeleita asiakasläheisesti.
www.sahkolaitos.fi

Pirkanmaan Isännöitsijät ry, puheenjohtaja Ilkka Saarinen, p. (03) 3390 0101

Julkaistu: 14.4.2014 09:11