Etusivu > Ajankohtaista > Uudistunut Kotitalo-lehti aikoo tuplata levikkinsä

Tiedote 24.4.2014

Uudistunut Kotitalo-lehti aikoo tuplata levikkinsä

Aikakauslehti Kotitalo on uudistanut ilmeensä ja sisältönsä. Päätoimittaja Anna Karismon mukaan lehden tärkein tehtävä on tarjota selkeitä ratkaisuja taloyhtiöille. - Tavoitteena on, että isännöinnin, taloyhtiön hallituksen ja asukkaiden yhteistyö sujuu jatkossa entistä paremmin.

Kotitalo-lehti on suunnattu taloyhtiöiden hallituksille, mutta myös asukkaat löytävät siitä hyötytietoa. - Haluamme jakaa konkreettisia ratkaisuja ja vinkkejä, jotka auttavat hallitsemaan asumiskustannuksia ja kehittämään asuntojen arvoa pitkällä aikavälillä. Lisäksi lehdessä on selvää tietoa hallituksen velvollisuuksista ja vastuun rajoista, Karismo kuvaa.

Kotitalon jokaisessa numerossa haetaan asumisen esimerkkejä ulkomailta, nostetaan esille sosiaalisen median puheenaiheita, analysoidaan johtamista ja luodataan syvällisesti asumiseen vaikuttavaa taloutta. - Sekä isännöitsijöiltä että lehden lukijoilta kerätyn palautteen innoittamana Kotitalo aikoo olla vastedes aiempaa keskustelevampi, puhuttelevampi ja analyyttisempi, Karismo linjaa.

Kotitalo-lehden konseptisuunnittelussa ja uudistuksessa on ollut mukana suunnittelutoimisto BOTH. - Uudistimme heidän kanssaan myös Kotitalon verkkosivut, joilta löytyy aina ajankohtaista tietoa taloyhtiössä asumisesta, Karismo sanoo.

Tilattava Kotitalo ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa. Lehteä julkaisee Isännöintiliitto. Kotitalon levikki on nyt 10 000 ja lukijoita lehdellä on 20 000-30 000. - Uudistuksen myötä tavoitteenamme on tuplata levikki. Tavoite on tietysti kova, mutta Kotitalo on erittäin toimiva paketti. Kukaan muu ei tee lehteä, joka on suunnattu nimenomaan taloyhtiöiden päättäjille, Karismo sanoo.

Kysy lisätietoa:

Kotitalo-lehti, päätoimittaja Anna Karismo, p. 040 520 9714, @annakarismo

Hyvä isännöinti kannattaa.

www.isannointiliitto.fi
www.kotitalolehti.fi
www.pihaparlamentti.fi

Julkaistu: 24.4.2014 10:11