Etusivu > Ajankohtaista > Haussa Vuoden 2014 naapuruusteko

Haussa Vuoden 2014 naapuruusteko

Suomen Pakolaisapu myöntää ensimmäistä kertaa Vuoden naapuruusteko -palkinnon.

Palkinnon tavoitteena on antaa tunnustusta naapuruussovun edelläkävijöille ja tukea innovatiivista konfliktinratkaisua monimuotoisilla asuinalueilla ympäri Suomen. Vuoden naapuruusteko -palkinto myönnetään taholle, joka on edistänyt aktiivisesti ristiriitojen ja erimielisyyksien rauhanomaista ratkaisua sekä syventänyt kohtaamista ja vuorovaikutusta naapuruston asukkaiden välillä.

Ehdotusten tekeminen on kaikille avointa. Ehdolle voivat asettua Suomessa toimivat yksityishenkilöt, yhdistykset ja yritykset. Palkinnon suuruus on 500 euroa.

Perustellut ehdotukset palkinnon saajaksi tulee toimittaa sähköpostitse osoitteeseen miriam.attias@pakolaisapu.fi tai Suomen Pakolaisapuun sunnuntaihin 11. toukokuuta 2014 mennessä osoitteeseen Miriam Attias, Suomen Pakolaisapu, Kaikukatu 3, 00530 Helsinki. Ehdotuksia otetaan vastaan myös järjestön Facebook-sivulla www.facebook.com/pakolaisapu ja Twitterissä: twiittaa #naapuruusteko käyttäjälle @Pakolaisapu.

Vuoden naapuruusteko 2014 -palkinnon voittaja julkistetaan perjantaina 23. toukokuuta 2014 Euroopan naapuripäivänä rikoksentorjuntaneuvoston Naapuriapu-työryhmän loppuraportin julkistamistilaisuudessa.

Lähde: Suomen Pakolaisapu

Julkaistu: 9.5.2014 10:53