Etusivu > Ajankohtaista > Isännöintiliitto: Kaikki mukaan verkkokeskusteluun taloyhtiön johtamisesta ja viestinnästä

Tiedote 19.5.2014

Isännöintiliitto: Kaikki mukaan verkkokeskusteluun taloyhtiön johtamisesta ja viestinnästä

Oikeusministeriö on avannut Vaikuta asunto-osakeyhtiölakiin -verkkokeskustelun. Isännöintiliiton mielestä yksi suurimmista ongelmista asuntojen arvon kannalta on se, ettei taloyhtiön strategiaan ja viestintään panosteta tarpeeksi. - Verkkokeskusteluun on ennalta valikoitu teemat, joista taloyhtiöissä pitäisi käydä yleensäkin vilkasta keskustelua, sanoo yksi keskustelun kommentoija, Isännöintiliiton lakiasiantuntija, OTM Marina Furuhjelm.

Isännöintiliitto toivoo, että keskustelun aihealueet ohjaavat ajattelun uuteen suuntaan suomalaisessa asumiskulttuurissa. - On hienoa, jos ihmiset aktivoituvat keskustelemaan esimerkiksi taloyhtiön johtamisesta, viestinnästä ja kunnossapidosta, sillä niillä on suuri vaikutus asumisen arkeen, kustannuksiin ja asunnon arvon kehittymiseen, Furuhjelm pohtii.

Vaikuta asunto-osakeyhtiölakiin -verkkokeskustelu on seuraava vaihe asunto-osakeyhtiölain kehittämisessä. Syksyllä 2013 toteutettiin asunto-osakeyhtiölakikysely, johon vastasi 6300 osakasta, hallituksen jäsentä, isännöitsijää ja kiinteistönvälittäjää. Furuhjelm on tyytyväinen, että lainsäädännön kehittämisessä hyödynnetään uusia tapoja.

- Verkkokeskustelu on mielestäni loistava tapa kehittää lainsäädäntöä. Jokainen pääsee halutessaan vaikuttamaan. Nyt etsitään parhaita ratkaisuja ja ehdotuksia.

Lisätiedot (tilläggsinformation även på svenska):

Isännöintiliitto, lakiasiantuntija, OTM Marina Furuhjelm, p. 050 597 5976

www.vaikuta-asunto-osakeyhtiolakiin.fi

Hyvä isännöinti kannattaa.

www.isannointiliitto.fi
www.kotitalolehti.fi
www.pihaparlamentti.fi

Julkaistu: 19.5.2014 09:28