Etusivu > Ajankohtaista > Asiakastilaisuus rakentamisen uusista velvoitteista myös ruotsiksi

Asiakastilaisuus rakentamisen uusista velvoitteista myös ruotsiksi

Verohallinto järjestää asiakastilaisuuden rakentamisen uusista määräyksistä myös ruotsiksi. Ruotsinkielinen verkkoseminaari toteutetaan 12.6. klo 9-12, ja siihen ilmoittautuminen on nyt alkanut.

Rakennusalan verovalvontaa tehostava uusi menettely astuu voimaan heinäkuussa 2014. Uuden menettelyn myötä rakennustyötä tilaavien yritysten ja kotitalouksien on ilmoitettava työmaakohtaisia tietoja rakennusurakoista ja työmaalla työskentelevistä henkilöistä Verohallinnolle.

Heinäkuusta alkaen kerättävät tiedot täytyy ilmoittaa Verohallinnolle viimeistään 5.9. mennessä. Laaja muutos koskee kaikkia rakentamispalveluita tilaavia yrityksiä toimialasta riippumatta.

Tiedot annetaan sähköisesti suomi.fi-palvelussa, Ilmoitin.fi-palvelussa tai oman ohjelmistosovelluksen kautta. Jatkossa tiedot kuuluu ilmoittaa kuukausittain.

Lisätietoa rakentamisilmoitusten jättämisestä löytyy Verohallinnon sivuilta: www.vero.fi/rakentamisilmoitukset. Isännöintiliitto on laatinut jäsentensä käyttöön uusista velvoitteista Rakentamiseen liittyvä tiedonantovelvollisuus -ohjeen, joka löytyy jäsensivuilta.

Verohallinto julkaisee suomenkielisen asiakastilaisuuden tallenteen verkkosivuillaan www.vero.fi.

Lähde: Verohallinto

Julkaistu: 6.6.2014 09:38