Etusivu > Ajankohtaista > Isännöintiliitto SuomiAreenalla: TALOYHTIÖT TUHON TIELLÄ - ketä kiinnostaa?

Isännöintiliitto SuomiAreenalla: TALOYHTIÖT TUHON TIELLÄ - ketä kiinnostaa?

Suomalaisilla on asunto-osakkeissa kiinni valtava omaisuus, mutta miten omaisuutta hoidetaan? Laskeeko asuntojen arvo ja nousevatko asumisen kustannukset, jos taloyhtiöissä ei osata katsoa yli viiden vuoden päähän?

Isännöintiliitto on kutsunut asiantuntijat pohtimaan suomalaisten taloyhtiöiden tulevaisuutta SuomiAreena-tapahtumaan Poriin. TALOYHTIÖT TUHON TIELLÄ - ketä kiinnostaa? -otsikolla kulkeva paneeli järjestetään keskiviikkona 16.7. kello 14.00 Raatihuoneen puiston Purje-lavalla.

SuomiAreenan paneelipöydässä keskustelevat kansanedustaja Antti Kaikkonen (kesk.), kansanedustaja Lasse Männistö (kok.), Realia Groupin strategia- ja markkinointijohtaja Anu-Elina Hintsa, Suomen Kiinteistöliiton hallituksen puheenjohtaja Matti Inha ja Vuokraturvan toimitusjohtaja Timo Metsola.

Monilta suomalaisilta taloyhtiöiltä puuttuvat strategiset tulevaisuuden tavoitteet. Isännöintiyrityksille tehdyssä jäsenkyselyssä (Isännöintiyritysten talousbarometri 2014) vain 12 % vastaajista arvioi, että pitkäjänteinen tulevaisuuden suunnittelu on taloyhtiöissä kunnossa.

- Isännöinti vaikuttaa ratkaisevasti asumisen kustannuksiin sekä siihen, kehittyykö asuntojen arvo tavoitteiden mukaisesti. Sijainti ja yksittäisen asunnon kunto eivät välttämättä ratkaise ostopäätöstä vaan tärkeämpi on koko kiinteistön arvo. Samasta korttelista voidaan myydä asuntoja hyvinkin eri hintaan, Isännöintiliiton toimitusjohtaja ja paneelin asiantuntijajäsen Tero Heikkilä sanoo.

Lisätiedot:

Isännöintiliitto, toimitusjohtaja Tero Heikkilä, p. 040 016 0342

Hyvä isännöinti kannattaa

Julkaistu: 25.6.2014 10:44