Etusivu > Ajankohtaista > Edupoli järjestää valmennusohjelman yrittäjävaihdoksesta

Edupoli järjestää valmennusohjelman yrittäjävaihdoksesta

Edupoli järjestää syksyllä Porvoossa Menestyvä pk-yritys! -valmennusohjelman, jossa kehitetään yrittäjäosaamista ja käydään läpi yrittäjävaihdokseen liittyviä tekijöitä. Ohjelma koostuu seminaareista ja niiden jälkeen pidettävistä valmennuksista.

Menestyvä pk-yrittäjä! -valmennusohjelma on suunnattu ensisijaisesti kokeneille yrittäjille sekä yrityksen myymistä tai yrittäjänvaihdosta harkitseville henkilöille. Myös aloittelevat yrittäjät voivat osallistua seminaareihin ja valmennuksiin.

Valmennusohjelma koostuu aloitusseminaarista ja neljän syksyllä toteutettavan miniseminaarin sarjasta sekä niiden jälkeen toteutettavista valmennuksista. Osallistua voi joko kaikkiin seminaareihin tai vain osaan. Seminaarisarja jatkuu keväällä kolmella seminaarilla. Kaikki seminaarit ovat maksuttomia.

Valmennusohjelmaan on myös mahdollista yhdistää yrittäjän ammattitutkinnon tai sen osien suorittaminen oppisopimuskoulutuksena.

Menestyvä pk-yrittäjä! -valmennukset ovat osa Opetushallituksen rahoittamaa Vaihtoaskel-hanketta, jossa kehitetään valtakunnallisessa yhteistyössä yrittämiseen ja omistajanvaihdokseen liittyvää osaamista.

Lisätietoja

Valmennusohjelman verkkosivut ja ilmoittautuminen: Menestyvä pk-yrittäjä! -valmennukset

Jaana Ekfors, puh. 0400 722 537, jaana.ekfors@edupoli.fi

Julkaistu: 26.6.2014 12:10