Etusivu > Ajankohtaista > Isännöintiliitto edistämään isännöintialan rekrytointeja

Tiedote 29.8.2014

Isännöintiliitto edistämään isännöintialan rekrytointeja

Helpottaakseen osaavan työvoiman rekrytoimista isännöintialalle Isännöintiliitto avaa uuden palvelun. Isännöintiliiton jäsenistölle avoimesta työpaikasta ilmoittaminen on Isännöintialalle.fi -sivustolla ilmaista.

Kilpailu osaavasta työvoimasta on kiristymässä. Isännöintiyrityksille tehdyn talousbarometrin (2014) mukaan vain 12 % isännöintiyrityksistä oli sitä mieltä, että pätevää työvoimaa oli hyvin saatavilla. Alle kolmannes kyselyn vastaajista katsoi isännöinnin olevan alana tunnettu.*

Isännöintialalle.fi -palvelu tarjoaa ratkaisun isännöintiyritysten kokemiin haasteisiin ja toimii jatkossa isännöintialan työnantajien ja työnhakijoiden kohtaamispaikkana. Kyseessä on Suomen ensimmäinen yksinomaan isännöintialan rekrytointeihin keskittyvä sivusto.

Isännöintiliiton jäsenyritykselle sivusto tarjoaa kanavan ammattimaisiin rekrytointeihin tämän päivän digitaalisia tekniikkaa hyödyntäen. Sivustolla näkyvä isännöintiyritys kasvattaa ja ylläpitää työnantajamielikuvaansa myös silloin, kun aktiivisia rekrytointeja ei ole käynnissä.

- Palvelun avulla Isännöintiliitto haluaa aktivoida jäsenyrityksensä innostamaan parhaat osaajat isännöinnin alalle, kertoo toimitusjohtaja Tero Heikkilä Isännöintiliitosta.

Isännöintialalle.fi -palvelun odotetaan saavan runsaasti huomiota työnhakijoiden keskuudessa. Epävarmojen talousnäkymien aikoina moni harkitsee alan vaihtoa ja turvattu työllistyminen vaikuttaa entistä enemmän myös nuorten uravalintoihin. Isännöintiyrityksissä taas on lähivuosina runsaasti kysyntää osaaville ammattilaisille.

Kumppaniksi hankkeeseen Isännöintiliitto on valinnut valtakunnallisen henkilöstöpalvelualan yrityksen StaffPointin. Tarkoituksena on tarjota isännöintialan osaamisen lisäksi laaja-alaista tietotaitoa rekrytointien tueksi. Isännöintialan työnantajille avautuu jatkossa yhden toimijan kautta monipuolinen valikoima rekrytointiin liittyviä muita palveluja - kuten esimerkiksi koko rekrytointiprosessin hoitaminen, soveltuvuusarvioinnit, videohaastattelut ja henkilöstövuokraus.
* Isännöintiyritysten talousbarometri 2014

Ota Isännöintialalle.fi käyttöön omatoimisesti tai tule tutustumaan siihen isännöintipäivillä:

  • Isännöintiliiton jäsenet voivat jättää Isännöintialalle.fi-palveluun työpaikkailmoituksen maksutta vuoden 2014 loppuun saakka.
  • Jätä ilmoitus osoitteessa: www.isannointialalle.fi/tyonantajalle/

Julkaistu: 29.8.2014 09:59