Etusivu > Ajankohtaista > Isännöintiliitto: Isännöintiteko 2014 -palkinto kuudelle henkilölle ja kahdelle yritykselle

Isännöintiliitto: Isännöintiteko 2014 -palkinto kuudelle henkilölle ja kahdelle yritykselle

Isännöintiliitto juhli 10-vuotista taivaltaan 18.10.2014 Suuressa Isännöintigaalassa Helsingin Kalastajatorpalla. Gaalan yhteydessä jaettiin Isännöintiteko 2014 -palkinto kuudelle kiinteistöalalla ansioituneelle henkilölle ja kahdelle yritykselle.

Isännöintiteko 2014 -palkinnolla Isännöintiliitto haluaa nostaa esiin asiantuntijoita, jotka ovat omalla työllään tuoneet esiin hyvän isännöinnin merkitystä.
- Palkitut kuusi huippuasiantuntijaa ovat kaikki tehneet pitkäjänteisesti työtä kohti parempaa asumista, omistamista ja isännöintiä, sanoo Isännöintiliiton toimitusjohtaja Tero Heikkilä.
Isännöintiliitolla on myös ollut ilo saada mukaan toimintaansa alan johtavia kiinteistöalan yrityksiä.
- Asiantuntevat yhteistyökumppanit ovat edellytys hyvän isännöinnin toteutumiselle, Heikkilä sanoo.

Isännöintiteko 2014 -palkitut
Koulutusjohtaja Liisa Kallio, Kiinteistöalan Koulutuskeskus Oy, Kiinteistöalan Koulutussäätiö
Asianajaja, varatuomari, ISAn asiamies Jarmo Asikainen Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen ja Kanerva Oy
Oikeusministeriön lainsäädäntöneuvos Jyrki Jauhiainen
Tutkimusjohtaja Pekka Harjunkoski, Suhdetoimisto Kram Oy
KHT, JHTT, revisioneuvos Reijo Peltola
Toimitusjohtaja Juha Peltonen, Tietoaika Oy
Lindström Oy
Talokeskus Yhtiöt Oy

Lisätiedot ja perustelut
Koulutusjohtaja Liisa Kallio, Kiinteistöalan Koulutuskeskus Oy, Kiinteistöalan Koulutussäätiö
Liisa Kallio on yksi isännöintialan pitkäaikaisimmista vaikuttajapersoonista. Kallio on tehnyt merkittävää työtä Kiinkon AIT koulutuksen johtamisessa ja kehittämisessä. Lisäksi hän on toiminut Isännöinnin ammattitutkinnon tutkintotoimikunnassa sihteerinä lähes ammattitutkinnon alusta saakka.

Asianajaja, varatuomari, ISAn asiamies Jarmo Asikainen Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen ja Kanerva Oy:stä
Jarmo Asikaisella on pitkä ja ansiokas ura Isännöinnin Auktorisointi ISA ry:n asiamiehenä. ISA ylläpitää ja kehittää isännöinnin auktorisointijärjestelmää, auktorisoi isännöintiyrityksiä ja valvoo niiden toimintaa. Toiminnallaan ISA edistää ammattimaista ja kehittyvää isännöintiä sekä pitkäjänteistä kiinteistöjen ylläpitoa.

Oikeusministeriön lainsäädäntöneuvos Jyrki Jauhiainen
Jyrki Jauhiainen on ollut mukana laatimassa kaikkia yhtiöoikeudellisia lakimuutoksia. Hän toimi nykyisen asunto-osakeyhtiölakityöryhmän puheenjohtajana ja vastasi uutta asunto-osakeyhtiölakia koskevan hallituksen esityksen valmistelusta. Hänellä on ollut tärkeä merkitys isännöintialaan suoraan vaikuttavan lainsäädännön valmistelutyössä.

Tutkimusjohtaja Pekka Harjunkoski, Suhdetoimisto Kram Oy
Koko kymmenen vuoden ajan Isännöintiliiton toimintaan on oleellisesti kuulunut tutkimus. Pekka Harjunkoski on ollut alusta saakka siinä keskeinen innovaattori, tekijä ja kumppani. Harjunkoski on tehnyt merkittävää työtä isännöinnin tunnettuuden ja arvostuksen lisäämiseksi.

KHT, JHTT, revisioneuvos Reijo Peltola
Reijo Peltola on pitkän uransa aikana toiminut tilintarkastajana monessa isännöintiyrityksessä ja asunto-osakeyhtiössä. Hän on ollut perustamassa Suomeen isännöitsijöiden koulutusta ja kiinteistöalan messutoimintaa. Peltola on myös konsultoinut isännöintiyrityksiä sekä kirjoittanut useita taloushallintoon ja kiinteistöalaan liittyviä kirjoja ja artikkeleita.

Toimitusjohtaja Juha Peltonen, Tietoaika Oy
Juha Peltosella on ollut merkittävä vaikutus isännöintiyritysten toimialaohjelmistojen kehittymiseen. Peltonen toimii ohjelmistotalo Tietoaika Oy:n omistajana ja veturina. Tietoajan ensimmäiset omaan tuotekehitykseen perustuvat ohjelmistot asennettiin asiakkaiden käyttöön jo vuonna 1987. Tietoaika Oy:n kehittämä Domus on Suomen laajimmin käytetty isännöintiohjelmisto.

Lindström Oy
Lindström Oy on ollut Isännöintiliiton yhteistyökumppanina koko Isännöintiliiton kymmenen vuoden toiminnan ajan. Lindström on kansainvälinen perheyritys, joka on lähellä asiakasta. Yrityksen tekeminen näkyy asiakkaalle luotettavana ja sujuvana palveluna. Koko yrityksen toimintaketjussa on huomioitu yhteiskuntavastuu.

Talokeskus Yhtiöt Oy
Isännöintiliiton toiminnassa vahvasti mukana ollut kumppani on nykyisin Isännöintiliiton pääyhteistyökumppanina toimiva Talokeskus Yhtiöt. Talokeskus tarjoaa isännöitsijöille laajan kattauksen palveluita. Talokeskus palvelee taloyhtiöitä ja isännöitsijöitä taloyhtiöiden elinkaaren kaikissa vaiheissa.

Lisätiedot
Toimitusjohtaja Tero Heikkilä, p. 0400 160 342, twitter: @teroheikkila

Julkaistu: 20.10.2014 12:17