Etusivu > Ajankohtaista > Jäsenille lahjaksi Ajankohtaista kiinteistöjuridiikassa -julkaisu

Jäsenille lahjaksi Ajankohtaista kiinteistöjuridiikassa -julkaisu

Isännöintiliiton jäsenet saavat piakkoin luettavakseen nyt viidettä kertaa ilmestyvän Ajankohtaista kiinteistöjuridiikassa -julkaisun, jonka on toimittanut Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen, Kanerva Oy. Tänä vuonna sen keskeinen teema on korjausrakentaminen, mutta käsittelyssä on myös muita toimialan juridisia kysymyksiä.

Julkaisu sisältää tätä varten erityisesti laaditut asiantuntijakirjoitukset sekä asianajotoimiston lakimiesten vuoden 2014 aikana kiinteistöalan julkaisuihin kirjoittamat lehtiartikkelit. Lisäksi julkaisu sisältää katsauksen kiinteistöalan oikeuskäytäntöön.

Lakiapua Isännöintiliiton jäsenille

Tiesithän, että Isännöintiliitolla on yhteistyösopimus Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen, Kanerva Oy:n kanssa, ja Isännöintiliiton jäsenillä on mahdollisuus saada asianajotoimistosta maksutonta juridista neuvontaa. Neuvonnan numero löytyy jäsensivuilta:

kirjaudu henkilöjäsenenä

kirjaudu yritysjäsenenä

Käy myös tutustumassa asianajotoimiston palveluihin vasta uusituilla kotisivuilla osoitteessa www.kak-laki.fi. Siellä seurataan aktiivisesti kiinteistöalan lainsäädännön kehitystä ja oikeuskäytäntöä, joten sivustolla kannattaa vierailla säännöllisesti.

Julkaistu: 14.1.2015 13:36