Etusivu > Ajankohtaista > Kotitalo-lehti: Tarkkailijan avulla seuraat kätevästi oman asuinalueesi tapahtumia

Kotitalo-lehti: Tarkkailijan avulla seuraat kätevästi oman asuinalueesi tapahtumia

Tarkkailija on uusi karttapohjainen tietopalvelu, jonka avulla pysyt ajan hermolla kotikaupunginosasi tai muiden alueiden tapahtumista aina bussiaikataulujen muutoksista viheralueiden kaavoittamiseen. Se on osa ympäristöministeriön Asumisen ja Rakentamisen ePalvelut -hanketta, jossa tuotetaan asumiseen ja rakennettuun ympäristöön liittyviä sähköisiä asiointi- ja tietopalveluita.

Tarkkailija on "väsymätön vahti", joka kerää sisältöä eri toimijoiden verkkopalveluista näppärästi yhteen paikkaan. Palvelu etsii tietoja tällä hetkellä noin 400 toimijan, pääasiassa kuntien, muun julkisen hallinnon ja median verkkosivuilta.

Tieto helpottaa arkea

Palvelu tarjoaa helpon tavan seurata elinympäristösi asumiseen, kaavoitukseen ja maankäyttöön, liikuntaan ja urheiluun, rakentamiseen ja kiinteistöihin, liikenteeseen, turvallisuuteen sekä ympäristöön ja luontoon liittyviä tapahtumia ja suunnitelmia. Sivustolla voit määrittää itseäsi kiinnostavat aihepiirit ja hankkeet tai rajata tiedonhaun tiettyyn alueeseen. Tämän jälkeen saat ilmoituksen aina kun uutta tietoa kiinnostuksen kohteistasi on saatavilla. Voit esimerkiksi varautua tuleviin tietöihin tai vaikuttaa kaavoitussuunnitelmiin, kun saat tiedon vaivattomasti suoraan omaa sähköpostiisi.

Tutustu tarkkailijaan osoitteessa www.etarkkailija.fi

Julkaistu: 2.2.2015 15:25