Etusivu > Ajankohtaista > Isännöintiliitto tarvitsee näkemystäsi - Isännöintitoimialan tulevaisuus tehdään yhdessä

Isännöintiliitto tarvitsee näkemystäsi - Isännöintitoimialan tulevaisuus tehdään yhdessä

Isännöinti koskettaa kaikkia taloyhtiössä asuvia, joita on Suomessa 2,7 miljoonaa. Isännöintiliitto vaikuttaa isännöintialan ja siten myös asukkaiden tulevaisuuteen. Tänä keväänä Isännöintiliitto uudistaa strategiansa modernilla tavalla: kuulemme laajasti mielipiteitä Isännöintiliiton toiminnasta ja isännöinnin kehittämisestä lähivuosina.

Nyt jokainen suomalainen voi vaikuttaa Isännöintiliiton strategiaan. Valmisteluun halutaan mukaan kaikki tahot ja ideat. Se on paras tapa laatia hyvä ja vaikuttava strategia.

Isännöintiliitto perustettiin vuonna 2004, ja silloin syntyi ensimmäinen strategia. Toinen strategia tehtiin vuonna 2009, kun liitto oli osoittanut toimivuutensa. Mikä on mielestäsi tärkeintä nyt, kun 10 vuotta Isännöintiliiton perustamisesta on kulunut? Mihin Isännöintiliton tulisi keskittyä lähivuosina?

Olemme lähettäneet kyselyn sähköpostilla Isännöintiliiton jäsenyritysten toimitusjohtajille (noin 450 yritystä), paikallisyhdistysten puheenjohtajille (22 yhdistystä), yhteistyökumppaneille ja isännöintitoimialan vaikuttajille. Lisäksi verkossa on avoimena kysely, johon kuka tahansa voi vastata.

Kyselyyn ei ole olemassa oikeita vastauksia. Kaikki näkemykset ja ideat ovat oikeita - ja tärkeitä.

Kyselyyn vastaamiseen menee noin 15 minuuttia. Paljon riippuu siitä, kuinka paljon haluat kirjoittaa kyselyn avoimiin kohtiin. Toivomme tietenkin mahdollisimman paljon näkemyksiä tiiviissä muodossa.

Tervetuloa mukaan tekemään isännöintitoimialan tulevaisuutta!

Banneri kysely suuri yleisö.png

Lisätiedot

Kyselyyn liittyvät tiedustelut voit esittää kyselyn toteuttajalle: Kotialue Oy, Mikko Virkamäki, mikko.virkamaki@kotialue.fi, p. 050 593 7282.

Vastausaikaa on perjantaihin 27.3.2015 asti.

Julkaistu: 24.2.2015 13:14