Etusivu > Ajankohtaista > Kotitalo-lehden Naapurilainat-tarrat edistävät yhteisöllisyyttä taloyhtiöissä

Kotitalo-lehden Naapurilainat-tarrat edistävät yhteisöllisyyttä taloyhtiöissä

Kotitalo-lehti lanseeraa Naapurilainat-tarrat, joiden tarkoitus on tuoda hyvää mieltä taloyhtiöihin ja helpottaa yhteistyötä taloyhtiön hallinnon ja asukkaiden välillä. Oveen tai postilaatikkoon kiinnitettävät lainaustarrat ovat arkea jo monessa kerros- ja rivitalossa maailmalla. Nyt Kotitalo-lehti antaa suomalaisille mahdollisuuden samaan.

Oveen tai postilaatikkoon kiinnitettävällä tarralla asukkaat tiedottavat helposti toisilleen, mitä he voivat lainata muille. Lainaaminen parantaa taloyhtiön yhteishenkeä, kun asukkaat voivat arjessa kohdata toisensa luontevasti. Yhteistoiminta edistää yleistä tiedonkulkua sekä ehkäisee ongelmatilanteita ja auttaa niiden selvittelyssä.

Asukasyhteisön toimivuus ja tyytyväisyys helpottavat viime kädessä taloyhtiön hallituksen ja isännöinnin tehtäviä.

Tarroja voi ostaa kuka tahansa

Tarroja saa ostaa 5.3.2015 alkaen Kotitalolehden verkkopalvelusta osoitteessa www.isannointiliitto.fi/kauppa. Kotitalon tilaajat saavat kaksi tarra-arkkia kokeiltaviksi postikulujen hinnalla. Tarroissa on valmiit kuvakkeet yleisistä lainattavista tavaroista. Arkissa on 35 tarraa.

Tarroja myydään sekä yksityishenkilöille että taloyhtiöille arkeittain. Tarrojen käyttöohjeen voi tulostaa talon ilmoitustaululle osoitteesta www.kotitalolehti.fi.

Tarrat sopivat käyttöön yhtä hyvin vuokrataloissa kuin omistusasunnoissakin. Tuotteen suunnittelussa on ajateltu ensisijaisesti taloyhtiöitä, mutta käytäntö soveltuu myös omakotinaapurustoon tai maaseudulle postilaatikoihin.

Lisätietoja:

Isännöintiliitto, viestintäpäällikkö Anna Karismo p. 040 520 9714

Julkaistu: 4.3.2015 09:44