Etusivu > Ajankohtaista > Keski-Suomen vuoden kiinteistötyöntekijäksi Eveliina Huuska Jyväskylästä

Keski-Suomen vuoden kiinteistötyöntekijäksi Eveliina Huuska Jyväskylästä

Keski-Suomen Ammatti-isännöitsijät ovat valinneet vuoden kiinteistötyöntekijäksi Eveliina Huuskan RTK-Palvelu Oy:stä. Huuska saa isännöitsijöiltä kiitosta siitä, että hän pitää asiakasta aina etusijalla. Huuskalla on taito keskustella ihmisten kanssa ja hänen miellyttävä äänensävynsä rauhoittaa kiihtyneenkin asiakkaan.

Keski-Suomen Ammatti-isännöitsijät ry palkitsee vuosittain vuoden kiinteistötyöntekijän. - Haluamme nostaa esiin hyvää työtä, jota kiinteistönhoidossa tehdään. Hyvä ja innostunut asenne näkyy asiakaskohtaamisissa ja työn jäljessä. Hyvät tyypit huomataan taloyhtiöissä ja asukkaatkin ovat tyytyväisiä, perustelee puheenjohtaja Pasi Hakala Keski-Suomen Ammatti-Isännöitsijät ry:stä.

Isännöitsijät arvostavat Eveliina Huuskan toiminnassa myös sitä, miten hän huolehtii siitä, että asiakkaan toiveet siirtyvät huollon toimenpiteiksi. Jos hän lupaa hoitaa jonkun asian tai viedä organisaatiossaan eteenpäin, hän myös tekee sen. Lisäksi hän huolehtii esimerkillisesti siitä, että asiakas saa kuittauksen tehtävän vastaanotosta ja välittämisestä eteenpäin.

Myös työnantaja RTK-Palvelu Oy on huomioinut Huuskan ammattitaidon ja hän on edennyt siivouksen palveluesimieheksi. Uudessakin tehtävässä hän on osoittanut tarkkaa korvaa asiakkaan kuuntelussa.

Oma-aloitteisilla toimillaan, työstään kiinnostuneena ja innostuneena, Huuska on valmis auttamaan asiakasta muodostamaan järkevän viikkosiivousohjelman. Sen avulla siivouksen taso voi vastata asiakkaan toiveita parhaalla mahdollisella tavalla.

Julkaistu: 6.3.2015 16:00