Etusivu > Ajankohtaista > Kutsu jäsenyrityksille: osallistu kasvuyritysten Brand New -hankkeeseen

Avoin kutsu Isännöintiliiton jäsenyrityksille

Isännöintiliitto tarjoaa rajoitetulle joukolle (noin 4-6 kpl) jäsenyrityksiä mahdollisuuden kehittää omaa liiketoimintaansa yhteistyössä VTT:n, Hankenin ja Aalto-yliopiston huippuasiantuntijoiden kanssa.

Hanke kulkee nimellä Brand New, ja sen suurimpana rahoittajana toimii Tekesin Fiiliksestä Fyrkkaa -ohjelma. Hanke toteutetaan suomen kielellä, eikä siinä ole yrityksen kannalta rahoitukseen liittyvää byrokratiaa.

Miten kehittäminen tapahtuu?

Työskentely tapahtuu johdetuissa työpajoissa, joita vetävät huippuasiantuntijat VTT:ltä, Hankenilta ja Aalto-yliopistolta. Työpajoista neljä on osallistujien yhteisiä ja yksi on yrityskohtainen. Työpajojen välillä isännöintiyrityksissä tehdään omia kehitystoimenpiteitä.

Työpajojen teemoina ovat mm: yrityksen asiakaskokemus, yrityksen brändi, asiakaslähtöinen palvelu, palvelukulttuuri, erottuminen kilpailijoista, henkilöstön osaamisen kehittäminen, johtaminen ja uudistuminen.

Jäsenyritysten yhteisiin työpajoihin osallistuvat yrityksen avainhenkilöt. Yrityskohtainen työpaja ja työpajojen välinen kehittämistyö mahdollistavat laajemmankin henkilöstön osallistumisen. Työpajoja järjestetään yhteensä viisi kappaletta, kaksi vuonna 2015 ja kolme vuonna 2016. Kokonaisuutena hanke päättyy vuonna 2017.

Mitä syntyy tuloksena?

Isännöintiyritysten kannalta tavoitteena on kehittää omaa toimintaa siten, että yrityksen asiakaskokemus, asiakasuskollisuus, maine, henkilöstön osaaminen ja tyytyväisyys paranevat. Näin kukin yritys saa vauhtia ja edellytyksiä omalle kehityspolulleen ja kasvustrategian toteuttamiselle. Kehittäminen tapahtuu yhdessä saman henkisten yritysten kanssa toimimalla ja hyödyntämällä huippuasiantuntijoiden osaamista sekä työpajoissa että yrityskohtaisesti. Kaikessa tekemisessä pyritään käytännönläheisyyteen ja alan erityispiirteiden mukaiseen toimintaan. Samalla työskentelystä kerätään tutkimusaineistoa, joka tuottaa tietoa toimialan murroksen hallintaan.

Mitä osallistuminen maksaa?

Rahallinen kokonaispanostus on 3150,- euroa per yritys (alv 0%), jos mukana on neljä yritystä. Tämä summa laskutetaan vuosittain kolmen vuoden aikana, eli noin tuhat euroa per vuosi. Kukin osallistuja maksaa omat matka- ym. kulut, joita mahdollisesti syntyy esim. osallistumisesta työpajoihin. Kokonaisuutena hanke sisältää oman osuuden lisäksi merkittävän määrän Tekes -rahoitusta.
Kuinka hankkeeseen pääsee mukaan?

Jos kiinnostuit, niin ilmoittaudu ja hae mukaan sähköpostilla Heikki Kauraselle. Annan mielelläni lisätietoja. Alustava ilmoittautuminen ei vielä sido mihinkään. Osallistujamäärä on rajoitettu. Ilmoittautumiset ja kysymyksen viimeistään 25.3.2015.

Julkaistu: 11.3.2015 17:23