Etusivu > Ajankohtaista > Nuori ammattilainen, hae KIRA-akatemiaan 15.4. mennessä

Nuori ammattilainen, hae KIRA-akatemiaan 15.4. mennessä

KIRA-foorumi etsii nyt toimialan tulevaisuuden talentteja. Oletko Sinä etsimämme kiinteistö- ja rakentamisalan nuori ammattilainen?

KIRA-Akatemian tavoitteena on tarjota nuorille ammattilaisille kattava perehdyttäminen kiinteistö- ja rakentamisalan toimintaan ja toimijoihin. Ohjelma tarjoaa akatemialaisille laajan katsauksen toimialan nykytilaan ja tulevaisuuden haasteisiin. Akatemia-ohjelma takaa sinulle loistavan näköalapaikan toimialaan ja mahdollisuuden tutustua kiinteistö- ja rakennusalan organisaatioihin ja asiantuntijoiden arkeen.

Ohjelma koostuu työn ohessa suoritettavista seminaarijaksoista ja harjoitustyöstä, joiden puitteissa akatemialaiset tutustuvat laajasti toimialan eri sektoreihin. Lisäksi kurssilaiset vierailevat kiinnostavissa kohteissa ja yrityksissä.

Haku Akatemiaan tapahtuu vapaamuotoisella hakemuksella, johon tulee liittää suosituskirje. Hakuaika päättyy 15.4.2015. Valituille osallistujille ilmoitetaan valinnasta henkilökohtaisesti huhtikuun loppuun mennessä.

Tartu tilaisuuteen ja tule luomaan tulevaisuuttasi yhdessä huippuammattilaisten kanssa!

Lisätiedot ja hakemukset: Isännöintiliitto, Tero Heikkilä, p. 0400 160 342, tero.heikkila@isannointiliitto.fi
Jätä hakemuksesi viimeistään 15.4.2015.

Kirafoorumi.fi

KIRA-foorumin jäsenet: Arkkitehtitoimistojen Liitto ATL ry, RAKLI ry, Kiinteistönvälitysalan Keskusliitto KVKL, Kiinteistötyönantajat ry, LVI-talotekniikkateollisuus ry, Rakennusteollisuus RT ry, Rakennustietosäätiö RTS, Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK RKL ry,
Suomen Isännöintiliitto ry, Suomen Kiinteistöliitto ry, Suomen Rakennusinsinöörien Liitto RIL ry, Suunnittelu- ja konsultointiyritykset SKOL ry, Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry

Julkaistu: 9.4.2015 14:27