Etusivu > Ajankohtaista > REIM-Groupin toiminta laajenee Keski-Suomeen

REIM-Groupin toiminta laajenee Keski-Suomeen

30-vuotiaan Isännöitsijätoimisto A Viinikainen Ky:n toiminta REIM Groupiin

REIM Groupiin kuuluva, 1.5.2015 Jyväskylässä aloittava REIM Jyväskylä Oy, on ostanut kaupungissa jo yli kolmekymmentä vuotta toimineen Isännöitsijätoimisto A Viinikainen Ky:n liiketoiminnan. Kaupan mukana koko henkilöstö ja asiakaskanta siirtyvät uuteen aloittavaan yhtiöön, jonka toimitusjohtajana on 1.5.2015 aloittanut Ari Viinikainen.

Isännöitsijätoimisto A Viinikainen Ky:ssä on työskennellyt kymmenen isännöinti- ja kiinteistöalan ammattilaista. Asiakaskanta käsittää hieman yli sata asiakasyhtiötä. Liikevaihto on lähes miljoona euroa.

Ari Viinikainen toteaa, että nyt toteutettu kauppa merkitsee isoa tulevaisuuteen panostamista. -Voimavarat tärkeään kehitystyöhön kasvavat olennaisesti, samalla kun osaavat tukitoiminnot vahvistuvat, Viinikainen toteaa. Viinikainen aloittaa uuden yhtiön johdossa hyvillä mielin: - Saamme isännöintitoiminnan kehittämiselle uusia mielenkiintoisia mahdollisuuksia osana REIM Groupia.

REIM Groupin konsernihallituksen ja REIM Jyväskylä Oy:n hallituksen puheenjohtaja Timo Multanen painottaa, että nyt toteutetun kaupan kautta REIM Groupin toiminta laajenee Keski-Suomeen ja samalla koko maan merkittävään kasvukeskukseen, Jyväskylään. Erityisen iloinen hän on siitä että kauppa tapahtui nimenomaan Isännöitsijätoimisto A Viinikainen Ky:n ja Ari Viinikaisen kanssa. Multanen painottaa myös sitä, että REIM Group tuo valtakunnallisuuden mukaan toimintaan, joka kuitenkin tapahtuu REIMJyväskylässä paikallisuutta vaalien, jyväskyläläisenä yrityksenä.

REIM Groupin toimitusjohtaja Saija Toivonen toivottaa Jyväskylän lämpimästi mukaan ryhmän toimintakartalle: - Jatkossakin strategiana on laajentaa toimintaa mielenkiintoisille ja taloudellisesti aktiivisille paikkakunnille, joista Jyväskylä on erinomainen esimerkki.

Kaupan myötä REIM Group toimii yhdessätoista kaupungissa. Vuoden 2014 liikevaihto oli noin 11 miljoonaa euroa. Asiantuntijahenkilöstöä ryhmässä työskentelee kaupan jälkeen yli 150. Pääkonttori on Lappeenrannassa.

Julkaistu: 7.5.2015 11:04