Etusivu > Ajankohtaista > Verkkokeskustelu viestintäsuosituksesta aukeaa lähiaikoina

Verkkokeskustelu viestintäsuosituksesta aukeaa lähiaikoina

Oikeusministeriön, Isännöintiliiton ja Kiinteistöliiton yhteinen työryhmä on alkuvuonna työstänyt viestintäsuositusta taloyhtiöiden tilikauden aikaiseen viestintään. Tarve suositukselle lähti vuoden takaisesta kansalaiskeskustelusta asunto-osakeyhtiölain toimivuudesta. Viestinnän ohjeistukselle ja roolitukselle taloyhtiöissä oli selvä tilaus.

Syksyllä 2015 julkaistavan suosituksen tavoitteena on parantaa tiedonkulkua isännöinnin, hallituksen ja osakkaiden välillä sekä selkeyttää viestinnän rooleja taloyhtiössä. Suosituksessa käydään läpi taloyhtiön tilikauden aikainen viestintä, yhtiökokousviestintä, korjaushankkeisiin ja poikkeustilanteisiin liittyvä viestintä sekä taloyhtiön käytettävissä olevat viestintätavat ja -välineet.

Taloyhtiön toiminnan avoimuus ja riittävä viestintä osakkaille ja asukkaille parantavat asumisviihtyisyyttä ja lisäävät kiinnostusta yhteiseen päätöksentekoon. Verkkokeskustelu suositelmaluonnoksesta avautuu maanantaina 25.5. ja kestää kesäkuun loppuun. Lähetämme lähiaikoina keskusteluun valmiin linkin.

Julkaistu: 11.5.2015 16:20