Etusivu > Ajankohtaista > Pohjolan OP-Kiinteistökeskus Lapin Isännöintikeskus Oy:n omistajaksi

Pohjolan OP-Kiinteistökeskus Lapin Isännöintikeskus Oy:n omistajaksi

Pohjolan OP-Kiinteistökeskus aloittaa kiinteistövälityksen ohella myös isännöintitoiminnan. Kesäkuun 2. päivä toteutetulla kaupalla OP-Kiinteistökeskus Oy on ostanut Lapin Isännöintikeskus Oy:n koko osakekannan.

OP-Kiinteistökeskus käynnisti isännöintitoiminnan jo 1980-luvulla ja myi sen 1990-luvun lopulla keskittyäkseen välitystoimintaan.

- Kymmenen viime vuoden aikana Lapin Isännöintikeskus Oy on ottanut vahvan jalansijan lappilaisten talo- ja kiinteistöyhtiöiden isännöinnissä, ja nyt toteutuneella kaupalla yhtiö on palannut kotipesäänsä ja täydentämään OP:n asumisen palveluita, kertoo OP-Kiinteistökeskus Oy:n toimitusjohtaja, pankinjohtaja Mikko Kokkonen.

Lapin Isännöintikeskus toimii Rovaniemen lisäksi Sodankylässä, Saariselällä ja Kittilässä Levillä. Yhtiön palveluksessa on 10 henkilöä.

- Yhtiön tarkoituksena on edelleen vahvistaa asemaansa lappilaisten kiinteistö- ja asuntoyhtiöiden asiantuntevien palveluiden tuottajana, toteaa Isännöintikeskus Oy:n toimitusjohtaja Juha Tahvanainen.

- Yrityskauppa ei aiheuta mitään muutoksia voimassa oleviin taloyhtiöiden sopimuksiin. Asiantuntijamme löytyvät jatkossakin samoista toimitiloista ja samojen puhelinnumeroiden takaa kuin aiemminkin kertoo Juha Tahvanainen.

Lisätiedot: Pohjolan OP-Kiinteistökeskus Oy:n toimitusjohtaja, pankinjohtaja Mikko Kokkonen p. 040 761 3112

Julkaistu: 8.6.2015 10:02