Etusivu > Ajankohtaista > Isännöintiliitto rekrytoi: kokeneempi asiantuntija / isännöintialan uudistaja

Isännöintiliitto rekrytoi: kokeneempi asiantuntija / isännöintialan uudistaja

Haemme nyt Isännöintiliittoon kokeneempaa asiantuntijaa / Isännöintialan uudistajaa mukaan rakentamaan alan tulevaisuutta!

Tarjoamme rautaiselle asiantuntijalle parhaat puitteet viedä alaa eteenpäin. Saat olla mukana työssä, jolla on vaikutusta yli 450 isännöintiyrityksen ja 2,7 miljoonan taloyhtiöissä asuvan suomalaisen arkeen.

Tulet omalta osaltasi vastaamaan jäsenpalvelujemme kokonaisuuden suunnittelusta, tuottamisesta ja myynnistä. Sinulla on ajantasaista osaamista isännöinnin toimialasta sekä näkemystä alan kehityksestä. Tunnet isännöintiyritysten arkea ja isännöintiyrityksiä. Asiakastyössä otteesi on konsultoiva ja tuot ehdottomasti mukanasi myös uusi ideoita.

Meille tärkeää on se, että työotteesi on tavoitteellinen ja saat asioita aikaan. Tehtävä on Isännöintiliitossa uusi. Tämä antaa mahdollisuuden muokata lopullista tehtävänkuvaa valittavan henkilön taustan ja osaamisen mukaan.

Toimipisteesi voi hyvin sijoittua myös muualle Suomeen! Toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi & ansioluettelosi meille ma 31.8.2015 mennessä järjestelmämme kautta >>.

Lisätietoa tehtävästä antaa toimitusjohtaja Tero Heikkilä, p. 0400 160 342. Rekrytointiprosessista voit tiedustella: Virva Suikkanen, virva.suikkanen@isannointiliitto.fi, p. 050 368 8757.

Tutustu toimintaamme ja henkilöstöömme myös osoitteessa isannointiliitto.fi

Julkaistu: 11.8.2015 16:28