Etusivu > Ajankohtaista > Reijo Savolaiselle Isännöintiliiton elämäntyöpalkinto

Reijo Savolaiselle Isännöintiliiton elämäntyöpalkinto

Isännöintiliitto on myöntänyt kiinteistöneuvos Reijo Savolaiselle elämäntyöpalkinnon. Savolainen työskentelee Kruunuasunnot Oy:n toimitusjohtajana.

Reijo Savolainen on kehittänyt suomalaista taloyhtiöelämää lähes 40 vuotta. Savolainen on muun muassa kehittänyt taloyhtiöiden strategista johtamista, talousarvioita ja tilinpäätöksiä sinnikkäästi työnsä ohella. Hän on toiminut kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöiden hallituksissa sekä sivutoimisena tilintarkastajana lähes koko uransa ajan.

- Johtotähtenä on ollut suunnitelmallisuuden, taloudellisen tehokkuuden ja asumisviihtyvyyden parantaminen, Savolainen sanoo.

Reijo Savolainen tunnetaan myös kysyttynä luennoitsijana ja isännöintialan kehittäjänä. Hän on luennoinut ja ohjannut johtavan ammatti-isännöitsijän tutkinnon suorittajia 20 vuotta. Savolaisen 18 vuoden puheenjohtajuuskautena Helsingin Ammatti-Isännöitsijät HAI ry:n jäsenmäärä kasvoi yli kaksinkertaiseksi. Hän on kuulunut myös Isännöintiliiton ja sitä edeltäneen Isännöitsijäliiton hallituksiin useita vuosia.

Taloyhtiöiden parissa Savolainen on aktiivisesti edistänyt energiatehokkuushankkeita, taloyhtiöiden huoltokirjojen käyttöönottoa ja kiinteistötaidetta. Toimitusjohtajana hän on osallistunut noin 5 000 asuntoa käsittäneiden peruskorjaushankkeiden rakennuttamiseen.

Savolaiselle myönnettiin kiinteistöneuvoksen arvonimi vuonna 2010.

Elämäntyöpalkinto luovutettiin Savolaiselle Isännöintipäivillä Turussa 17.9.2015. Isännöintipäivät on isännöintialan suurin vuosittainen tapahtuma, jonne alan ammattilaiset kokoontuvat kouluttautumaan ja verkostoitumaan.

Isännöintiliiton tehtävä on tuoda esiin hyvän isännöinnin merkitystä. Isännöintiliitto palkitsee vuosittain alalla ansioituneita isännöintiyrityksiä, isännöitsijöitä ja isännöintitekoja.

Reijo Savolainen, Kruunuasunnot Oy. Lataa painokelpoinen tiedosto klikkaamalla kuvaa.

Faktaa isännöintialasta

  • Suomessa on noin 700 isännöintiyritystä.
  • Alalla toimii noin 5 000 ammattilaista, joista puolet on isännöitsijöitä.
  • Isännöinti pitää huolta yhteensä 2,7 miljoonan kerros- ja rivitaloissa asuvan ihmisen kodista.

Lisätiedot

Isännöintiliiton toimitusjohtaja Tero Heikkilä, p. 0400 160 342

Reijo Savolainen, Kruunuasunnot Oy, etunimi.sukunimi(a)kruunuasunnot.fi p. 0400 409 782

Hyvä isännöinti esiin.

Julkaistu: 17.9.2015 22:00