Etusivu > Ajankohtaista > Isännöinnin avoimet ovet kutsuu asukkaat kylään

Isännöinnin avoimet ovet kutsuu asukkaat kylään

Isännöinti Granberg Oy:n avointen ovien päivässä 29.10.2015 oli positiivinen tunnelma. Asukkaat pääsivät tutustumaan henkilökuntaan kasvotusten.

Kymmenet isännöintiyritykset ympäri maan järjestivät Isännöinnin avoimet ovet -päivän 29.10.2015, ja lisää tempauksia on luvassa pitkin talvea.

Isännöinti Granberg Oy:n avointen ovien päivä oli yleisömenestys, joka yllätti järjestäjänkin. Kahvikupeista laskettuna asukkaita, osakkaita ja hallitusten jäseniä vieraili toimistolla melkein sata.

Päivän aikana yritys keräsi palautetta toiminnastaan, ja moni halusi päästä oman isännöitsijän juttusille.

- Tunnelma oli positiivinen, ihmiset olivat hyvällä tuulella, isännöitsijä Tiia Granberg sanoo.

Asiakkaat olivat mielissään, kun puhelimen ja sähköpostin päässä olevat ihmiset saivat kasvot, ja henkilökunnasta muutkin kuin isännöitsijät pääsivät kertomaan keitä he ovat ja mitä tekevät. Työntekijöillä oli henkilökortit kaulassaan tunnistamista helpottamaan.

Granbergin mukaan henkilökunnan kalenterivaraus olikin ensimmäinen, mitä hän teki kuultuaan Isännöintiliiton tuottamasta kampanjamateriaalista. Hän pitää ideaa hauskana ja aikoo järjestää tapahtuman joskus vielä uudestaan.

- Järjestäminen oli helppoa. Senkus tilaat materiaalit, keität kahvia ja olet positiivisella mielellä vastaanottamassa asiakkaita, Granberg sanoo.

Isännöinnin avoimet ovet on tempaus avoimen asiakaskeskeisyyden puolesta. Lue lisää, ilmoittaudu mukaan ja tilaa kampanjamateriaalit yritysjäsensivuilta.

Unohditko tunnukset? Tilaa ne sähköpostiisi täältä.

Isännöinti Granberg Oy Isännöinnin avoimet ovet. Kuva: Kaisa LeiwoAsiakkaat olivat kiinnostuneita kuulemaan Isännöinti Granberg Oy:n historiasta. Yritys on toiminut samalla paikalla vuodesta 1977.
Isännöinti Granberg Oy henkilökunta. Kuva: Kaisa LeiwoHenkilökunta pääsi esittäytymään asiakkaille kasvotusten Isännöinnin avoimet ovet -päivänä.
Isännöinti Granberg Oy Isännöinnin avoimet ovetKuppi kuumaa ja uteliaisuus toi melkein sata asiakasta tutustumaan Isännöinti Granberg Oy:n tiloihin.

Julkaistu: 2.11.2015 14:29