Etusivu > Ajankohtaista > Isännöitsijöiden henkilöauktorisointi käynnistyy torstaina 14.1.

Isännöitsijöiden henkilöauktorisointi käynnistyy torstaina 14.1.

Isännöinnin Auktorisointi ISA ry alkaa myöntää henkilökohtaisia Auktorisoitu isännöitsijä -nimikkeitä. Haku aukeaa tänään osoitteessa moodle.mmg.fi/isayhdistys.

Isännöintiliiton jäsenyrityksissä työskentelevät saavat alennusta auktorisointi- ja vuosimaksusta. Katso hakuohjeet ja hinnat: isayhdistys.fi

Auktorisoitu isännöitsijä on alalle koulutettu ja kokenut isännöinnin ammattilainen. Hän sitoutuu itsensä jatkuvaan kehittämiseen ja noudattamaan isännöinnin eettisiä ohjeita.

Auktorisoinnin vähimmäisvaatimuksina on kolmen vuoden työkokemus sekä isännöintialan peruskoulutus ja laaja projektikokemus. Lisäksi hakijan on läpäistävä laki- ja säädösosaamista mittaava tentti.

- Ensimmäinen tentti järjestetään helmikuussa. Järjestämme tenttejä kysynnän mukaan, kertoo ISA ry:n asiamies Kaisa Leiwo.

Isännöitsijän opiskeltava jatkuvasti

Auktorisoitu isännöitsijä pitää osaamisensa ajan tasalla ja raportoi siitä kolmen vuoden välein ISA ry:lle. Auktorisointi on voimassa kuusi vuotta, jonka jälkeen isännöitsijän on läpäistävä tentti uudestaan.

Isännöintiyrityksille isännöitsijöiden auktorisointi toimii henkilökunnan osaamisen hallinnan ja kehittämisen työkaluna. Aloitteleville isännöitsijöille pätevyysvaatimukset näyttävät tavoitteen, jota kohti he voivat kehittää osaamistaan.

Ensimmäisiä nimityksiä voidaan odottaa kevään kuluessa. Lista auktorisoiduista isännöitsijöistä löytyy jatkossa osoitteesta:

www.isayhdistys.fi/aineistot/auktorisoidutisannoitsijat.

Isännöinnin Auktorisointi ISA ry:llä on pitkä kokemus isännöintialan yritysten ja henkilöiden auktorisoinnista. Yhdistyksen taustalla ovat Isännöintiliitto ja Kiinteistöliitto. Uuden auktorisoinnin kriteerejä ja järjestelmän toimintaperiaatteita valmisteli kaksi työryhmää, joihin kuului Isännöintiliiton, Kiinteistöliiton, Isännöinnin auktorisointi ISA ry:n, oikeusministeriön, alan palveluntarjoajien sekä kouluttajien edustajia.

Lisätietoja: isayhdistys.fi

puheenjohtaja Olli-Pekka Hyyryläinen, p. 050 5274 370
asiamies Kaisa Leiwo, p. 040 5566 697
toimisto Marja Vuorinen, p. 044 590 456

Julkaistu: 13.1.2016 09:33