Etusivu > Ajankohtaista > Realia Isännöinti yritysostolla Lahdessa

Realia Isännöinti yritysostolla Lahdessa

Pohjoismaiden suurimman asunto-, kiinteistö- ja toimitilaomaisuuden hallintaan ja välitykseen erikoistuneen Realia Group -konsernin tytäryhtiö Realia Isännöinti Oy on ostanut lahtelaisen isännöintialan toimija Päijät-Hämeen Kiinteistö-Isännöinti Oy:n. Yrityskauppa on osa Realia Groupin ja sen tytäryhtiö Realia Isännöinnin kasvustrategiaa ja tukee yhtiön tavoitetta toimia isännöintialan suunnannäyttäjänä erityisesti asiakaskokemuksen kehittämisessä.

Päijät-Hämeen Kiinteistö-Isännöinti Oy on vuonna 1995 perustettu isännöintialan yritys, jonka toimisto on Lahdessa. Yhtiön asiakkaita ovat pääosin asunto-osakeyhtiöt. Kaupan myötä Realia Isännöinnin Lahden alueen liiketoiminta vahvistuu merkittävästi. Päijät-Hämeen Kiinteistö-Isännöinti Oy jatkaa toimintaansa omana yhtiönään.

- Kauppa vahvistaa liiketoimintaamme Päijät-Hämeen alueella. Olemme iloisia saadessamme joukkoomme hyvämaineisen isännöintiyrityksen ja sen yhdeksän ammattilaista Lahdessa. Varmistamme, että Päijät-Hämeen Kiinteistö-Isännöinti Oy:n asiakkaat saavat myös jatkossa ensiluokkaista palvelua, Realia Isännöinnin liiketoimintajohtaja Timo Aarvala sanoo.

- Realia Groupin tavoitteena on kasvaa merkittävästi seuraavien vuosien aikana. Realia Isännöinnin kasvu sekä orgaanisesti että myös yritysostoilla on tärkeä osa konsernimme kasvustrategiaa, Realia Group -konsernin toimitusjohtaja Matti Bergendahl sanoo.

Julkaistu: 13.1.2016 09:40