Etusivu > Ajankohtaista > Kiinkon koulutustarjontaan myyntivalmennusta

Kiinkon koulutustarjontaan myyntivalmennusta

Kiinteistöalan Koulutuskeskus Oy:n koulutustarjontaan tulee kiinteistöalalle räätälöity myynnin valmennuskokonaisuus. Valmennuskokonaisuuden suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa myynnin kasvuun keskittynyt konsulttiyritys Mercuri International Oy yhteistyössä Kiinkon kanssa.

Ensimmäiset kiinteistöalan myynnin kehittämisen valmennukset on tarkoitus käynnistää touko-kesäkuun aikana 2016. Kokonaisuus kulkee nimellä Kiinko Real Estate Sales School.

Kiinko Real Estate Schoolissa on omat valmennuskokonaisuutensa kiinteistöalan johtajille ja esimiehille, asiakasrajapinnassa tai myyntitehtävissä toimiville sekä teknisessä palvelussa, ylläpitotehtävissä ja hallinnollisissa tehtävissä toimiville henkilöille.

"Kiinteistöalalla on ollut selkeä tilaus omaan suunnattuun myynnin valmennusohjelmaan. Kaikki asiakasrajapinnassa, teknisissä palveluissa tai ylläpitotehtävissä työskentelevät tarvitsevat myynnillisyyttä ja myynnin taitoja korkeatasoisen ammattitaidon lisäksi. Kiinko Real Estate Sales School tuo myynnin osaksi kiinteistöalan yritysten jokapäiväistä toimintakulttuuria ja auttaa liikevaihdon kasvuun", sanoo Kiinkon toimitusjohtaja Jarno Tuimala.

"Kiinteistöala Suomessa vastaa kansallisomaisuudestamme. Alalla toimivien johtajien, esimiesten, asiantuntijoiden ja asiakasvastuullisten myynti- ja palvelutehtävissä toimivien henkilöiden on osana työtään oltava myös myynnin johtamisen, myynnin ja myyvän palvelun ammattilaisia. Ala tarvitsee oman kehittämisohjelmansa", toteaa Antti Niemi, joka vastaa Mercurissa Kiinko Real Estate Schoolin suunnittelusta.

Lisätietoja valmennuskokonaisuudesta löydät Kiinkon sivuilta, www.kiinko.fi

Julkaistu: 23.2.2016 13:54