Etusivu > Ajankohtaista > Ensimmäiset auktorisoidut isännöitsijät tienviitoittajina

Ensimmäiset auktorisoidut isännöitsijät tienviitoittajina

Kuvassa takarivissä Paula Pöysti, Mikko Vapanen, Vesa Mäkelä ja Olavi Linjamäki ja eturivissä vasemmalta Päivi Sainio, Esa Lehtonen, Tellervo Korpelin, Ville Pitkäranta, Arttu Lehtonen ja Esa Kunnas. Lataa printtikelpoinen kuva klikkaamalla kuvaa.

Ensimmäiset auktorisoidut isännöitsijät saivat diplominsa 15.3.2016. Auktorisoitu isännöitsijä on alalle koulutettu ja kokenut isännöinnin ammattilainen. Hän sitoutuu itsensä jatkuvaan kehittämiseen ja noudattamaan isännöinnin eettisiä ohjeita.

Isännöitsijöiden auktorisointi toimii isännöintiyrityksille henkilökunnan osaamisen hallinnan ja kehittämisen työkaluna. Aloitteleville isännöitsijöille pätevyysvaatimukset näyttävät tason, jota tavoitella.

Arttu ja Esa Lehtonen Uudenkaupungin Isännöitsijäkeskuksesta saivat isännöitsijän auktorisoinnin ensimmäisten joukossa. Molemmat pääsivät läpi lakitentistä ensi yrittämällä.

- Isännöitsijän auktorisointi on meille väline ammattitaidon osoittamiseksi. Se sitouttaa meidät näkyvästi osaamisen jatkuvaan kehittämiseen ja ylläpitämiseen. Uskomme, että myös asiakkaat tulevat arvostamaan auktorisointia, kertoo toimitusjohtaja Arttu Lehtonen.

Isännöitsijöiden henkilökohtaisen auktorisoinnin haku aukesi tammikuussa. Maaliskuuhun mennessä auktorisointia on hakenut 50 isännöitsijää, joista osalla on vielä tentti edessään.

15.3.2016 auktorisoidut isännöitsijät:

Jäntti, PekkaOulu
Korpelin, TellervoKerava
Kujanpää, VesaTampere
Kunnas, EsaKaarina
Lehtonen, ArttuUusikaupunki
Lehtonen, EsaUusikaupunki
Linjamäki, OlaviSeinäjoki
Marttila, JukkaKerava
Mäkelä, VesaSeinäjoki
Pitkäranta, VilleHyvinkää
Pöysti, PaulaVääksy
Sainio, PäiviTurku
Takkavuori, PetriKerava
Vapanen, MikkoRauma
Väihkönen, TarjaRovaniemi

Nimilista auktorisoiduista isännöitsijöistä löytyy Isännöinnin Auktorisointi ISA ry:n nettisivuilta www.isayhdistys.fi.

Lisätietoja:

Isännöinnin Auktorisointi ISA ry p. 040 556 6697 / Asiamies Kaisa Leiwo

Julkaistu: 15.3.2016 12:32