Etusivu > Ajankohtaista > Isännöintialan vuoden parhaaksi 2016?

Isännöintialan vuoden parhaaksi 2016?

Isännöintialan vuoden parhaaksi 2016?

Isännöintiliitto etsii jälleen vuoden parasta isännöintiyritystä, isännöitsijää, isännöintitekoa ja taloyhtiön hallitusta.

Isännöintipäivillä 14.-16.9. palkitaan Isännöintiyritys 2016, Isännöitsijä 2016, Isännöintiteko 2016 ja Suomen paras taloyhtiön hallitus. Ehdokkaita kilpailuun voivat ilmoittaa Isännöintiliiton jäsenyritysten edustajat 1.6.2016 saakka.

Palkittava isännöintiyritys on panostanut taloyhtiön hallitusten osaamisen kehittämiseen ja koulutuksiin. Etsimässämme yrityksessä asiakas on keskiössä ja häntä kuunnellaan.

Vuoden isännöitsijä osaa ratkaista asiakkaan ongelmatilanteet. Haluamme palkita isännöitsijän, joka saa asiakkaan tunnistamaan tarpeensa ja ymmärtämään isännöinnin arvon.

Vuoden isännöintitekona nostetaan esiin kekseliäs isännöinnin palvelutuote - pieni tai iso. Onko yrityksenne esimerkiksi testannut uutta toimintatapaa asiakkaiden kanssa?

Parhaan taloyhtiön hallituksen tittelistä pääsevät kisaamaan hallitukset, joista löytyy kykyä erottaa isot ja pienet asiat toisistaan. Valinnassa huomioidaan strateginen ajattelu kiinteistön ylläpidossa ja asumisen arjen kehittämisessä.

- Palkitsemalla hyviä esimerkkejä nostamme esiin isännöinnin merkitystä ja näyttämme, että toimiala kehittyy ja menee eteenpäin, toimitusjohtaja Tero Heikkilä sanoo.

Kilpailun lopulliset voittajat valitsee Isännöintiliiton hallitus. Ilmoita mukaan yrityksesi, itsesi, kollegasi tai isännöimäsi taloyhtiön hallitus osoitteessa isannointiliitto.fi/palkinnot.

Julkaistu: 22.3.2016 11:25