Etusivu > Ajankohtaista > Maailman suurimpaan rakennusalan tapahtumaan ennakkohinnalla 4.4. asti

WBC16-maailmankongressin ´Early bird´ -hinnat voimassa 4.4 asti!

Kiinteistö- ja rakennussektorin maailmankongressi CIB World Building Congress 2016 kokoaa Tampereelle 30.5-3.6.2016 alan huiput. Ilmoittaudu mukaan nyt - edullisemmat hinnat ovat voimassa 4.4 saakka.

Alan merkittävin TKI-tapahtuma järjestetään ensimmäisen kerran Suomessa. Kongressin pääteemana on "Intelligent Built Environment for Life". Tilaisuuteen on hyväksytty runsaat 400 paperia yhteensä 48 maasta. Useita esitelmiä on tulossa muun muassa Yhdysvalloista, Englannista, Hong Kongista, Australiasta, Norjasta ja Etelä-Afrikasta. Joukosta löytyy myös kymmeniä teollisuuden puheenvuoroja.

- Konferenssiin erityisesti pyydetyt keynote-puheet käsittelevät koko alaa koskevia haastavimpia asiakokonaisuuksia, kuten digitalisaatiota ja sen vaikutuksia rakennettuun ympäristöön" WBC16-kongressin ohjelmakomitean puheenjohtaja, professori Kalle Kähkönen kertoo.

WBC16 kongressin pääpuhujia ovat:

. CEO Helena Soimakallio, RIL, "WBC16 towards Intelligent Built Environment for Life"
. CEO Tuomas Särkilahti, Skanska Oy, "Case Skanska: Building for a Better Society - The Role of a Global Construction Company"
. Dr. ir. Wim Bakens, CIB, "Construction in a changing world"
. Professor Peter Barrett, University of Salford, UK, "First Steps Towards Achieving Built Environments for Life"
. Professor Dongping Fang, Tsinghua University, China, "Interdisciplinary and transdisciplinary roadmap and initiatives towards resilient urbanization"
. Professor Matti Kokkala, VTT, Finland, "Location obscurity: How information technology may change the building and construction sector"
. Professor George Ofori, National University of Singapore, "Perspectives on Construction in Developing Countries"

Lisäksi päätapahtuman kainalossa järjestetään useita pienempiä tapahtumia, esimerkiksi:

Torstaina 2.6. AEC CEO Forum Finland

Miksi WTC-kaksoistornit sortuivat? Miltä kehittyvien markkinoiden mahdollisuudet näyttävät Kiinasta käsin? Entä mitä kestävä rakentaminen tarkoittaa Australiassa? Ja mitä se paljon puhuttu "smart" voisi olla koko maailman mittakaavassa?

Nyt kaikkiin näihin kysymyksiin on mahdollisuus saada vastaukset yhdessä tapahtumassa. Tämä viesti on kutsu toimialan korkeimmalle johdolle suunnattuun tilaisuuteen AEC CEO Forum Finland 2016.

Osallistumalla kuulet ja tapaat maailman johtavia asiantuntijoita, jotka käyvät Suomessa vain tämän yhden kerran. Samalla lipulla pääset mukaan koko Tampere-talon täyttävään World Building Congress WBC16 -tapahtumaan. Päivähinta on 380 euroa (sis. alv).

Toimi nopeasti, sillä AEC CEO Forumin paikkoja on rajoitetusti. Tutustu Forumin ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan tästä linkistä: http://rilevents.fi/ceo-forum/

CIB World Building Congress - WBC16
Intelligent built environment for life
May 30 - June 3, 2016
Tampere, Finland
www.wbc16.com

Ilmoittautuminen tästä

Lisätietoja:
Kongressisihteeri
Kirsti Tikkanen
Suomen Rakennusinsinöörien Liitto RIL
040 7433474
kirsti.tikkanen@ril.fi
wbc16.com
twitter.com/wbc16_
www.facebook.com/cibwbc16

Julkaistu: 4.4.2016 15:47