Etusivu > Ajankohtaista > Nuori ammattilainen, hae KIRA-akatemiaan 12.8. mennessä

Nuori ammattilainen, hae KIRA-akatemiaan 12.8. mennessä

KIRA-foorumi kutsuu nuoria talentteja mukaan toimialan omaan kehitysohjelmaan. Tartu tilaisuuteen ja tule luomaan tulevaisuuttasi yhdessä huippuammattilaisten kanssa.

Vuosittain järjestettävän KIRA-Akatemian tavoitteena on tarjota rakennetun ympäristön parissa uraa luoville nuorille ammattilaisille ainutlaatuinen näköalapaikka koko kiinteistö- ja rakennusalaan sekä sen tulevaisuuden haasteisiin. Ammatillisen kehittymisen rinnalla ohjelman tarkoituksena on yhdistää toimialan eri suunnilta tulevia akatemialaisia ja perehdyttää heidät alan keskeisiin prosesseihin ja organisaatioihin.

Ohjelma koostuu työn ohessa toteutettavista yritys- ja organisaatiovierailuista sekä ryhmätyönä tehtävistä liiketoimintasuunnitelmista, joista parhaat pääsevät kilpailemaan vuoden 2016 SLUSH-tapahtumaan.

Ilmoittautuminen KIRA-Akatemiaan tapahtuu oman KIRA-järjestösi eli Isännöintiliiton kautta. Lisätietoja asiasta antaa Tero Heikkilä, p. 0400 160 342, tero.heikkila@isannointiliitto.fi.

Ilmoittautumisaika Akatemiaan päättyy 12.8.2016. Jos haluat osallistua myös ennakkomatkalle Tukholmaan, ilmoittauduthan mukaan viimeistään 30.5.2016.

Lisätietoja kehitysohjelmasta ja akatemiasta: www.kiraakatemia.fi

Ks. myös: "Isännöitsijä Anne Lummikko mukana KIRA-Akatemian voittajaryhmässä"

Julkaistu: 18.5.2016 10:17