Etusivu > Ajankohtaista > Vuosi 2017 on Isännöintiliitossa voimakkaan kehityksen aikaa

Vuosi 2017 on Isännöintiliitossa voimakkaan kehityksen aikaa

Strategiansa mukaisesti Isännöintiliitto edistää entistä tehokkaammin jäsentensä etuja, summaa toimitusjohtaja Tero Heikkilä.

Koko Isännöintiliiton historian suurin kehitysaskel on edessä ensi vuonna.

- Ensi vuoden aikana saadaan monta isoa asiaa maaliin, sanoo Isännöintiliiton toimitusjohtaja Tero Heikkilä.

Heikkilä esitteli Isännöintiliiton vuoden 2017 toimintasuunnitelman liittokokouksessa 14.9.2016.

Jäsenpalvelut digitalisoituvat

Uudistuksen alla on esimerkiksi koko Isännöintiliiton tapa käsitellä jäsentietoja ja pitää jäsenet ajan tasalla. Ensi vuonna uusitaan sekä julkiset että jäsenille tarkoitetut verkkopalvelut sekä työkalut, joilla tuetaan jäsenten liiketoiminnan kehittämistä. Tavoite on, että jäsenet saavat kaiken tarvitsemansa tiedon helposti Isännöintiliiton avulla.

Jäsenten esiin tuomat tarpeet ohjaavat niin Isännöintiliiton yhteistyötä viranomaisten kanssa kuin jäsenpalvelujenkin kehittämistä. Esimerkiksi viime vuonna hyvin aloitettua työryhmätyötä kehitetään edelleen.

- Haluamme tehdä asioita yhdessä jäsentemme kanssa, ja yksi tapa siihen ovat työryhmät, Isännöintiliiton puheenjohtaja Ilkka Saarinen sanoo.

Taloyhtiön strategia ja ASREK tehotarkastelussa

Ensi vuonna tapetilla ovat etenkin sähköinen asunto-osakerekisteri (ASREK) sekä taloyhtiöiden strategioiden edistäminen.

Taloyhtiöissä tarvitaan entistä enemmän strategista ajattelua, koska valtaosa taloyhtiöistä on tulossa peruskorjausikään. Isännöintiliitto tukee jäseniään strategioiden alkuun potkaisemisessa. Tavoitteena on tarjota taloyhtiöille sellaista johtamista, että asunnonomistajat voivat tehdä pitkäkantoisesti johdonmukaisia päätöksiä.

Parempaa liiketoimintaa johtamista kehittämällä

Uusiin jäsenpalveluihin kuuluu myös isännöintiyritysten johdon palvelukokonaisuus. Isännöintialan työhyvinvointi on pitkälti kiinni siitä, miten terveellä pohjalla liiketoiminta on, minkä vuoksi Isännöintiliitto voimistaa entisestään liiketoiminnan parantamista tukevia palveluitaan. Johdon uusia palveluita ovat esimerkiksi valmennukset sekä neuvonta henkilöstö- ja johtamisasioissa.

Isännöintiliitto piti syysliittokokouksensa Jyväskylässä 14.9.2016 alan päätapahtuman, Isännöintipäivien alla. Isännöintipäivät kokoaa Jyväskylän Paviljonkiin noin tuhat isännöintialan ammattilaista ja palveluntarjoajaa 14.-16.9.2016. Tapahtuma on isännöintialan suurin vuosittainen koulutus- ja verkostoitumistilaisuus.

Isännöintiliiton toimintasuunnitelma 2017ja vuosiraportit jäsensivuilla

Julkaistu: 14.9.2016 14:15