Etusivu > Linkit > Opi ja verkostoidu lakiaamiaisella

Opi ja verkostoidu lakiaamiaisella


Lakiaamiaiset alkoivat. Aamiaispöydässä on tarjolla ajankohtaista asiaa laki- ja sopimusasioista.

Ensimmäinen lakiaamiainen järjestettiin Turussa 2.3. ja tapahtumasarja jatkuu seitsemällä paikkakunnalla touko-kesäkuussa. Tilaisuuksissa käydään läpi erityisesti tupakkalakia ja Asrekin kuulumisia Isännöintiliiton lakiasiantuntija Tommi Leppäsen johdolla.

- Lakiaamiaiselle kannatti ehdottomasti tulla. Näistä tilaisuuksista saa sellaista taustatietoa, jota ei vielä ole ollut muualla julkisuudessa. Esimerkiksi Asrek tulee olemaan merkittävä muutos alalla, mutta siitä ei ole puhuttu juuri missään muualla, kuin Isännöintiliiton tilaisuuksissa, kertoo Turun tilaisuuteen osallistunut isännöitsijä Timo Levonen Loimijoen Kiinteistökeskuksesta.

Levonen on tyytyväinen myös tilaisuuden ilmapiiriin:

- Verkostoituminen toimi mainiosti. Asiantuntijan ja yleisön vuorovaikutus oli välitöntä, kun istuttiin saman pöydän ääressä. Keskustelu myös pysyi asiassa, kun oli lakiasioiden ammattilainen paikalla.

Tilaisuuksien yksi tarkoitus onkin lisätä vuorovaikutusta jäsenten ja Isännöintiliiton välillä.

- Saamamme palautteen mukaan jäsenet ovat toivoneet Isännöintiliitolta enemmän läsnäoloa. Tilaisuuksissa ei ainoastaan päivitetä osaamista, vaan samalla on mahdollisuus tavata Isännöintiliiton asiantuntija ja verkostoitua muiden isännöitsijöiden kanssa, kertoo johtaja Kaisa Leiwo Isännöintiliitosta.

Poimi sinua lähinnä oleva lakiaamiainen tapahtumakalenterista ja ilmoittaudu mukaan »

Julkaistu: 5.4.2017 12:31